• 13860
    http://www.footballuser.com/...7_Galatasaray_SK.jpg

    großkreutz'un kalması için pek bi' mücadele verilmeyecek gibi. balık baştan leş gibi kokmuştu zaten, adam geldiği ilk haftaya ağlamaklı geçirdi.
    bununla birlikte sağ ön ve sağ bek mevkilerinde birer oyuncu eksilmiş oldu.

    zaten forvet ve önlibero ihtiyacı gün gibi ortada, kesin birileri gelecek.

    forvet konusunda ve stoper konusunda şöyle bir bilinmezlik var; birincisi burak satılacak mı, ikincisi semih satılacak* mı?

    burak yılmaz satılırsa yerine alınacak golcü için daha fazla para harcanabilir ancak ikinci forvetin yine umut olur. örneğin simone zaza konuşuluyor, zaza'yı bonservisle almamız zaten sözkonusu dahi değil ama o kiralık gelirse burak da yedek olabilir, umut bulut ayrılabilir. ya da burak satılır 5-10 milyon neyse; loic remy, fernando torres çapında bir golcü alınabilir, ikinci forvet yine umut olur.

    semih kaya satılırsa bir stoper alınsın ama satılmazsa para buraya harcanmamalı bence denayer orda kullanılmalı. ama diğer yandan dahakan balta'nın da dinlenmezse yaşı sebebiyle 1-2 haftalık adele sakatlıkları yaşama ihtimali yüksek, alternatif şart. keşke para olsa da dnipro'lu douglas* alınsa 11'e konulsa.

    sağ bek hiç konuşulmuyor medyada ama ben sabri'yi bir taraftar olarak bu takımda yok sayıyorum, zaten oyun içinde de hiç bi' işe yaramıyo süreli hat hata hata! yerine alınmasını istediğim isim martin linnes. hem yaşı hem potansiyeli hem formu sebebiyle...tarık çamdal'a da selam olsun, şu 55'i bir türlü kesemedi.

    ön libero içinse ryan donk'un gelmesi %80 gibi heralde. nigel de jong'u sezon başı bedavayken kaçırdık sözleşme uzattı, çıka çıka 4 maça çıktı kaçırmamalıydık. ben önlibero'da obi mikel veya de jong'u görmek isterdim ama şartlar pek müsait değil.

    sağ ön içinse tek bir isim kovalanmalı. sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan joel campbell. malesef son maçlarda süre almaya başladı skora da katkı yaptı, arsenal'in de sakatlıkları malum yine kanat kalmadı takımda; alexis sanchez, santi cazorla, theo walcott sakatlandı. kanat orjinli adamlar ox ve campbell kaldı, ama wenger mesut özil ve aaron ramsey'i de kullanıyor kanatlarda mecbur kalınca; yani özetlesözleşmesi avantaj iken arsenal kadrosunun daralması işimizi zorlaştıracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın