• 13851
    yönetim ve teknik ekip o kadar hatalı işler yaptı ki takım için heyecanımız ve umudumuz azaldı bu sene. geçen sezonu şampiyon olarak tamamladıktan sonra, elimize geçen bu kredi ile çok daha güzel işler yapabilecekken, acemi ve beceriksiz bir yönetim ve teknik ekip maalesef bu fırsatı tepti.

    bu saatten sonra ne olacak peki? bana göre bu sezonun bu kadro yapılanmasıyla ve başımızda sallanan uefa sopası ile şampiyonlukla taçlandırılması mucize olur. o kadar yanlış bir kadro yapımız var ki neresinden tutsak elimizde kalıyor. yapılacak en mantıklı şey bu sezonu temizlik sezonu gibi görmek ve gelecek sezondan itibaren yeni bir çehre ile başlamak. gelecek sezonun transferlerine şimdiden odaklanılsa,eminim ki çok büyük paralar harcanmadan çok etkili bir takım kurulabilir. mustafa denizli bunu yapabilecek bir hoca mı pek emin değilim. kendisi pragmatist bir hocadır. yeniden yapılanma ile değil de eldekilerden başarı sağlamak için uğraşacak gibi geliyor. bunu yapmaya kalkarsa, işinin ne kadar zor olduğunu bilmem söylemeye gerek var mı?

    umuyorum takımımız için hayırlısı olur diyorum ve bu aciz futboldan ve umuda hasret atmosferden sorumlu herkese hislerimi buraya yazmıyorum, içimden söylüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın