• 102
    içimi hoş eden maç. neden bilmiyorum. bir korku da hissetmiyorum açıkçası. benfica'nın çok korkulacak bir takım olmadığını düşünüyorum ve herkese kura günü ohaa çok şanslıyız laflarımızı hatırlatmak istiyorum. çok güzel bir grup çektik ve gün bu kurayı en iyi şekilde lehimize döndürme günü.

    kaybedersek bahis şirketlerini haklı çıkaracağız. favori benfica ve adamların kazanması olay değil. kazanırlarsa üst tur garanti ve bu onları motive edecek bir olay.

    ayrıca benim grup ile ilgili bir düşüncem var, tahminim var. astana'nın kazakistan'da bir takıma çelme takacağını düşünüyorum. bu 1 puan olur, 3 puan olur ama illa birine o iklimde ters gelecek bir oyun oynayacaklardır ve şanslarının yardımı ile puan yada puanlar alacaklardır bir eyyama kurban gitmezlerse.

    çok klasik ama erken gol yememeliyiz. ayrıca sezonluk comeback kotamızı doldurduğumuzu düşünüyorum şampiyonlar ligi'nde. o nedenle gol yemesek hepten daha iyi. atacağımız bir gol çoğu şeyi değiştirebilir. gaitan adlı çılgın topçu dilerim hem kötü oynar hemde biz iyi tutabiliriz kendimizi.

    9 pozisyon belli zaten, geri kalan 2 pozisyonda ise denayer-bilal oynasın taraftarıyım. takım istikrarı oturtulmalı bir şekilde. diliyorum ki bu gece daha doğrusu 4 kasım 2015'e bağlandığımız dakikalarda hepimiz mutlu oluruz, galatasaray yüzümüzü güldürür.

    skor tahminim: 2-1 ancak bu taraftar gözüyle. 1-1 diyesim geliyor maçla ilgili. allah hepimizin yardımcısı olsun, güç hem bizim hemde galatasaray futbol takımının ve teknik ekibinin yanında olsun. hakeme de bol şanslar, bir sorun olmadan yönetsin bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın