• 28
    adnan biraderler sayesinde alt taraf kaval,üst taraf şişhane olan kadro.
    hücümda keita,kewell,arda,baros ve devre arasinda gelen fiyasko transferlerimiz gio dos santos,jo.
    orta sahamiza baktigimizda ise mustafa sarp,bariş özbek,kac senedir düşüşte olan ayhan akman ve benim şahsi olarak hicbir zaman begenmedigim mehmet topal.defansimizda ise hakan balta,servet cetin,sabri sarioglu ve gökhan zan ve devre arasi takima katilan lucas neill gibi elemanlar var.
    yani başka bir deyişle yarim yamalak kurulmuş bir kadro.maalesef biz her zaman böyleyiz,ya sag kanadimiz mükemmel olur sol tarafimiz bir o kadar kötü,ya hücüm elemanlarimiz mükemmel olur ve orta sahamiz ve defansimiz yolgecen hanı olur.hicbir zaman baştan aşagi mükemmel kadro kurmasini ögrenemedik,ögrenemiyecegiz.
    son olarak birde şu var,bu sezonun devre arasinda ne kadar eleştirilsede en golcü oyuncumuz olan nondayi gönderip yerine hicbir işimize yaramayan ve istanbula yatmaya ve parti yapmaya gelen,birde üstüne üstlük avrupa kupasi maclarinda oynayamiyacak olan joyu almiştik.üstelik barosta uzun süreli sakatligindan geri dönmemisti.
    peki sonuç?avrupada iki atletico madrid maçina forvetsiz çıkıp elendik,ve mart ayina lider olarak girdigimiz ligde ancak üçüncü olabildik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın