• 28
    milli maçta gol atan oyuncuyu tebrik ettiğimizde "bu golü ülkem için attım senin içi değil! :/" tarzı saçma cevaplar almaya devam edip etmeyeceğimizi merak ettiğim oyun. oyun içi diyaloglar çeşitlendirilmiş falan yazıyor sitesinde ama koydukları örnek fotoğraf eski diyaloglara çok benziyordu, hayırlısı.

    iyi tesisler, iyi antrenörler ve iyi rotasyonla sakatlık gibi sorunlar aşılıyordu; takımların yüksek potansiyel gördüğü oyunculara yüksek fiyat çekmelerini de anlayabiliyordum ama artık birkaç yenilik katılsa fena olmayabilir hakikaten. gördüğüm kadarıyla ufak tefek mayajlarla geliyor yine*. gereksiz eklemeler yerine yapay zekayı geliştirseler, kulübün daha fazla işine karışmamıza izin verseler, her maç 10 top direkten dönmese ya da ne bileyim kazandığımız paralarla kulüp alıp alt liglerden onu yukarı taşımaya çalışabilsek falan hiç fena olmazdı gibi geliyor.

    rekabet olmadığı sürece böyle gidecek malesef, rakip olacak alternatif bir oyun çıkmadığı sürece her sene ufak tefek değişikliklerle güncel kadrolara para vermeye devam edeceğiz. ben genel olarak memnunum gerçi, her türlü sarıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın