resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 697
    türk futbolunun balonudur. evet yaşın yetmiyor. sadece son birkaç yıldır futbol yorumculuğunu dinlemeniz yeterli, balon oğlu balondur. hamza hoca eline verir. o kadar boş konuşuyor. öylesine boş konuşuyor ki, dinlemeye tahammül edemiyorsunuz. küfür edesiniz geliyor. ben ediyorum. emre belözoğlu konuşsa daha az küfür ederim bundan eminim. fatih terim'in tırnağı dahi etmez. boş yere değer veriliyor, bir bok biliyormuş gibi ekranlara çıkarılıyor.

    bize gelsin denilmişti bir de. lan hamza hoca gibi birini bile yabancı düşmanı diye itin götüne sokuyorsunuz, bu adam gelse takımda sneijder diye biri oynamıyor olurdu.

    2000 yılından itibaren kendisini çok iyi hatırlıyorum. fener ile 0 mı çekmedi, vestel manisa'lara kurbanlar kesilerek mi getirilmedi, iranda adını şanını duymadığımız takımlarda başarılarını gazetelerden okuduk. euro 2000'de çeyrek final oynadık ama o kadroyu saymamıza gerek yok. bizim iskelet kadro artı birkaç futbolcu daha. 2002 kadrosunun neredeyse aynısı. yok 88-89 sezonunda yardımcı antrenörken öyle böye yapmış, avrupada yarı final oynamış... 30 sene öncesinden bahsedeceksek işimiz var. bu adamın kafası hala o zamanlarda.

    trt'ye ne diye çıkarmışlar anlayamıyorum. adam mı yok futbol konuşacak? demirkol'u getirin tekrar, meleke'yi getirin. ali ece'yi getirin stadyum'a. güya ağır top. lafının üstüne laf olmayacak. geçen sezon tümer şak şak alkış tutuyordu ligtv'de bu senede hakan ünsal'a alkışlatacaklar sanırım. neyse ki tv izlemiyorum, izlesem televizyon dayanmazdı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın