• 366
    4 saate uyanmam lazım ve maç 70'te bitti aslında o yüzden yazamaya başlayabilirim. gerçekten çok yazık! biraz konsantre olunca, burak, bilal, sabri olmayınca en azından topsuz oyunda daha dirençli toplu oyunda da daha az top kaybıyla oynadık. maxi perreria olsa, chedjou ilk 11 olsa gol bile yemezdik belki de. carole iyi topçu. rodriguez eğer melo dönerse sağ açık oynamalı. çok iyi topçu. yasin ve melo girse forvete ihtiyaç bile duymadan podolski'yi kullanarak bu işi bitirirdik.

    gel gör ki başımızdakilerin bu kadarcık bile vizyonu yok. bu akşam burak olsa ileride daha çok top kaybı yapardı. sabri ilk yarı oynasa 2. golü 5. dakikada yerdik. bilal ilk 11 oynasa fark olurdu. forvet + sağ bek + sağ açık transferiyle işi bitiridik ve borçlar cl'den gelecek parayla kapanırdı. işimiz gücümüz adam satmak.

    bu maç elbet takıma güven verecektir. lakin ben lige olumlu yansıyacağına inanmıyorum. öncelikle madrid o kadar hazır değildi. ikincisi de fark olmasın diye çok üst düzey bir konsantrasyonla başladık ligde böyle bir konsantrasyon olamıyor ne yazık ki. sneijder poldi uyumu bir tık arttı çok şükür. genel olarak soracak olursanız hoca bu takımı oynatacak teknik yeterliliğe sahip de değil ne yazık ki.

    herşey güzel olabilirdi ancak benim umudum yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın