resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 10302
    --- alıntı ---

    beşiktaş, uzun süreden bu yana peşinden koştuğu bursasporlu ozan tufan için transferde son noktayı koymaya hazırlanırken karşısında milli takımlar futbol direktörü fatih terim'i buldu. ozan için çalışmalarını hızlandıran beşiktaş,bu futbolcunun bonseriesi için bursaspor'la prensip anlaşmasına vardı. bursaspor başkanı recep bölükbaşı ile temasta bulunan beşiktaş ikinci başkanı ahmet nur çebi yıldız oyuncu için 6 milyon euro artı bir futbolcu karşılığında anlaşmaya vardı.

    ahmet nur çebi dün ayrıca altunizade'deki ofisinde ozan tufan'ın babası ve bu futbolcunun menajeri ile de buluştu. çebi'nin altunizade'deki ofisinde gerçekleşen görüşme sonunda ozan tufan için 1 milyon 400 bin euro ücrete anlaşma sağlandı.

    ancak bu gelişmelerin ardından ilginç bir gelişme yaşandı. ozan tufan'ı transfer etmek isteyen galatasaray, bursaspor'a son dakika teklifinde bulundu.

    ozan tufan için devreye giren galatasaray'ın ise para+2 futbolcu teklifini verdiği ve bursaspor cephesinin bu teklifi de değerlendirerek kararını bir kaç gün içinde açıklayacağı öğrenildi.

    ozan tufan'ın beşiktaş'a gitmek istediğini belirtmesi üzerine yıldız futbolcuyu milli takımlar genel direktörü fatih terim arayarak, "senin şampiyonlar ligi'nde forma giymen çok önemli. galatasaray çok büyük bir camia. tercihinde milli takım ariyerin etkilenmesin" dediği iddia edildi. bu görüşmenin ardından kafası karışan ozantufan'ın cep telefonunu kapatttığı öğrenildi.

    --- alıntı ---

    https://twitter.com/...s/630478250981093376

    twitter dünyasının ne kadar goygoy bi yer olduğu belli. yalan iddialar, saçma etiketler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın