• 12786
    2015 2016 sezonu için şampiyonlar liginde gruptan çıkayım ligde de fenerle yarışayım deniyorsa mevcut kadrosuna en az beş takviye yapması ve en az yirmi futbolcusunu göndermesi gereken takım. orta sahada bilal, jem, selçuk, hamit, cemali, melo, emre ve sneijder var, bunlardan sisteme göre iki ya da üç adam iyi kötü çıkar. kanatlar podolski de orada oynayacaksa podolski, yasin ve kalıyorsa bruma. podolski çok iyi, yasin türkiye için iyi avrupa için vasat, brumaysa kapalı kutu. bir türlü patlayamadı. bir kanat transferi şart. forvet transferi şart oğlu şart. takımda semih, chedjou, koray, balta gibi adamların herhangi birinin stoper mevkisinde onbire girmesi ise felakete davettir. geçen sezon olduğu gibi avrupada gelenden geçenden dörder dörder yer döneriz. takımda sağ bek yok. iki stoper, bir sağ bek, bir kanat ve bir forvet alarak ancak ortalama bir takım haline geleceğiz. düşünsenize semih ve kaju rvpyi tutacak, sabri naniyi falan durduracak, burak veya umut kjaerin önünde pozisyon arayacak. avrupada durum daha da vahim.

    bir ara 40 kişi ile yapılan idmanlardan söz ediliyordu. gelenler vesaire de eklenince en kadroyu 24 kişiye indirmek için 20 kişi civarında da adam göndermek lazım.

    zaten mali durum sıkıntılıyken, bizim muhteşem teknik ekip bedava gönderebileceği sabri gibi enkazla sözleşme yeniliyor, zam yapıyor, bir de bizim evlatlar, onun bunun çocuğu diye edebiyat yapıyor. belli ki galatasarayı fatihin b takımı yapacaklar. bu kafayla hamza devre arası muhtemelen gider. gider de olan yine bize olur. tazminatlar, fesihler artan borçlar vesaire. bu takımı şampiyon olduğu sezon bu hale getiren herkese yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın