• 12784
    allah aşkına şuraya kaynak göstermeden bilimsel bir konu hakkında bir şeyler yazmayın. mesnetsiz bir karmaşa ortaya çıkıyor.

    ekoller vardır arkadaşlar. kimi hocalar topla çalışır, kimileri hiç topa dokundurtmaz, kimileri bambaşka şeyler yapar. neden scout pri ile yollar ayrıldı? scout pri'nin kendi sözü bizim depar üzerine antremanlar yaptığımızdır. mancini ise koşu mesafesi ve dayanıklılık üzerine antreman yaptırmak istiyordu. italyan ve amerikan ekolleri çatıştığından scout pri gitti. bu kadar basit. siz şu doğrudur bu doğrudur diyemezsiniz. bu bir metoddur. bir yöntemdir. sen bu yöntemi kullanırsın amacın (yani oyunun) için sonuç alırsın ve ya almazsın. kabul görmüş (10 sene sonra bu kabul görmez o başka bir şey) bir metod kullanılıyor diye böyle saçma sapan bomboş eleştiri yapılır mı yahu. bir de ben antrenör değilim deyip atıp tutmayı (bakın ben bile anlıyorum dercesine) meşrulaştırıyorsun arkadaşım. ben de antrenör. e o zaman biz hangi vasıfla bir tekniğin doğruluğunu tartışabiliyoruz. sonra türk futbolcusu şöyle, türk futbolu böyle, yorumcular şöyle, yabancılar yatıyor, paralar bu kadar... sızlan dur... sen nesin arkadaşım. biz taraftar olarak ne kadar kalifiye taraftarız ki sistemin çıkardığına laf ediyoruz. biz de tamamen sistem ürünüyüz. eleştirdiklerimizden kaplama hariç hiç farkımız yok.

    başlamışken devam edeyim. hamza hoca'nın hangi antremanını kaç kere canlı izledin? hangi takımlarda neler yaptığını gözlemledin akadamik olarak? hangi görüşlerini dinledin? tezi varsa, tezini okudun mu? hocanın ekibinde antre etmekli görevli insanların kariyer ve okul geçmişlerini ne kadar biliyorsun? hoca ve ekibiyle hangi sohbeti yaptın? bu sorunların cevabı yok ondan sonra bu adamların metodlarıyla olmaz diyorsun. sen biliyorsun uygulanan medotlar hakkında. bana belge göster. bu adamlar hangi ekolü benimsemiş, neyi ne için yapıyorlar. hiç bir şey yok. bomboş entry yazmak için entry yazıyorsun.

    hazır aklıma gelmişken şunu da yazayım. galatasaray'ın derhal bir üst akla geçmesi gerek. x hoca gidiyor gelebilecek 5 tane aday geliyor. o hocaların hiç birinin bir biriyle alakası yok. sana ne oynatırlar, hepsi farklı. böyle bir kaos olamaz. her hoca kendi sağlıkçısını, kondüksiyon antrenörünü getiriyor. böyle bir şey olmaz. senin zaten beklediğin bir kurgu vardır. bu kurguya belki farklı belki aynı yollardan gidecek hocaları ararsın. ve bu kurguyu değiştirmeyeceksen scout pri gitmez, sağlıkçın gitmez, piskoloğun gitmez, masörün gitmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın