• 207
    ey sözlük yazarları. biliyorum transfer istiyorsunuz. her taraftar ister. geçen senenin sonuna doğru oluşan en ideal kadromuz :

    ---------------------------------muslera---------------------------------

    sabri-----------chedjou-------------------semih----------------telles

    -----------------selçuk--------------------melo-------------------------

    hamit-----------------------şıno---------------------------------yasin

    -----------------------------burak------------------------------------------

    şeklindeydi. bizim görevimiz takımımızı her daim desteklemek, sevmektir. yuhalamak, bu futbolcu mu, bu teknik direktör mü diye eleştirmek bize yakışmamaktadır. burası ticarethane değil. football manager de oynamıyoruz. herkes de bir transfer hırsı var. şu gitsi şu gelsin. şu adam mı şeklinde. ilk 11 i miz bence gayet iyidir. oldukça kaliteli bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. daha bu 11' e bruma, amrabat falan eklenecek. bu 13-14 oyuncunun formda olduğunda yenemeyeceği takım sayısı azdır. biz hemen hemen bu kadroyla real madrid' i perişan ettik. şimdi herkes arkasına yaslansın. bir sakin olsun. sadece destek versin ve 4. yıldız ve şampiyonluğun keyfini çıkarsın.

    bana kalırsa bize yakışan sol tarafta başlıklar bölümünde şampiyonluklarla ilgili başlıklar açılsın. güzel videolar bulan arkadaşlar onları paylaşsın. koskoca bir sene geçti. o kadar güzel şey oldu. onlarla ilgili anıları olanlar, özel paylaşmak istediği şeyler olanlar onları paylaşsın. biz de keyifle okuyalım izleyelim. allah yardımcınız olsun !!*
App Store'dan indirin Google Play'den alın