• 12487
    2014-2015 sezonu biter bitmez gelecek sezon adına hata üstüne hata yapan yöneticilere sahip takımımız.

    gelecek sezon takımda düşünülmeyen futbolcuların sezon bitiminde deklare edilmesi, kamuoyuna paylaşılması gerekirdi. ( kasımpaşa'nın yaptığı gibi ) en azından bu isimler transfer döneminin ilk gününden itibaren gelecekleri üzerinde planlar yapardı. şimdi konuşulanlara bakıldığında yurtdışı kampının sonuna kadar bekleyecek oyuncular var.

    sezon ortasında o eşi benzeri bulunmayan scout ve futbolcu izleme komitelerinin, takımın ihtiyaç duyduğu mevkilerde, düşük maliyetli ya da bonservisi elinde olan futbolcuları belirlemesi gerekirdi. bu liste içinde de en uygun olanlarla kimseye deklare etmeden görüşmeler yapılmalıydı. görünen o ki transfer listemiz daha şekillenmemiş bile.

    takımın hangi mevkilere ihtiyaç duyduğu üç aşağı beş yukarı belli. yedek kaleci, sağ bek, merkez orta saha, kanat forvet ve forvet. bunun yanında mali tabloya göre bir de sol stoper. benim en büyük endişem de bu mevzuda. acaba iki gözümüz, balımız, çiçeğimiz, canımızın içi hocamız bu mevkilerden kaç tanesine gerek duymuyor. bana öyle geliyor ki bir yedek kaleci, sabri'ye alternatif bir sağ bek ( altını çiziyorum alternatif. ) bir de burak-umut ikilisinin arkasına 3. bir forvet( evet arkasına ) isteyip transferi bitirecek.
    yani kuvvetle muhtemel hocamız gelecek yıl ; muslera sabri semih chedjou telles selçuk hamit melo yasin sneijder burak 11'ini koruyacak. ilk 11'e değil de yedek kulübesine transfer yaptıracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın