• 149
    galatasaray klübünde görülen olumsuzluktan sonra karalanan, manasızca saldırıya ve karalamaya uğrayan, türkiye'nin ve dünyanın en köklü ve değerli
    kurumları arasında olan eğitim kurumu. türkiye'nin hali hazırda en başarılı ve en şerefli spor klübünün her başarısında eğer aynı derecede övgü ve kredi liseye verilmiyorsa, kötü gününde buraya gelip karalama hakkı olmamalı. bazı mezunları ile kişisel sıkıntısı olanın bu galatasaray'ın çıkış noktası olan kutsal eğitim kurumunu karalamamalı.
    kişisel tecrübemde şudur; gerçek hayatta bu kuruma saldıranların kişisel eksikliği ve hatayı başkasından/başka yerde arama eğiliminde olmasıdır. o kurum herkese açıktı, herkesin eşit olarak girdiği bir sınavda bu toplumun bütün sosyal katmanından en başarılılar o okulda okumaya hak kazandılar, galatasaray adet, etik değerleri ve prensipleri ile eğitilip dayanışma ruhu kazandılar. bu hakkı o zaman kazanamayan artık bu gerçekle yüzleşerek hatayı eksikliği kendisinde arayıp hayatının geri kalan kısmında daha pozitif olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın