• 46
    sinan bolat, gökhan zan, eboue, dany, hamit, aydın, yekta, dzemaili, pandev, umut, lucas gibi isimlerin gönderilmesi/sözleşmelerinin uzatılmaması gereken transfer sezonu.

    kalede bize muslera/eray/alperen yeterli olacaktır. sinan'ı eray'a tercih ederim ama boşuna bonservis vermeye gerek yok. eray 5 maçta 8 yerse, sinan 5 yer en fazla bu da fazla fark yapmaz. defans için sol bekte as olarak telles yedeği olarak tarık, gerekirse sabri veya olcan, sağ bek için yeni bir transfer ve onun yedeği olarak sabri veya gerekirse tarık. stoper olarak semih ve chedjou ikilisinden birinin yerine liderlik özellikleri olan, defanstan topu oyuna hızlıca sokabilen pozisyon bilgisi yüksek bir stoper. kendisi duran toplarda iyiyse chedjou yerine, değilse semih'in yerine oynaması taraftarıyım. orta sahada kuşkusuz melo,selçuk,sniejder'in yeri garanti. sneijder'e veya selçuk'a allah muhafaza birşey olduğunda gerekirse emre çolak, yasin öztekin, olcan adın oynayabilir ancak melo'yu yedekleyebilecek hatta 11'de zorlayabilecek taze bir kan çok iyi olurdu. tabi bu şartlarda bir topçuyu uygun fiyata bulmamız çok zor. kanatlardan birine brumayı diğerine ise skor katkısı yapabilecek ayağı yere sağlam bi oyuncu alıp onu koymamız gerekiyor, hiç alamazsak amrabat bence gayet iyi bir oyuncu kanat için.alabilirsek yedek olarak amrabat, emre, yasin, olcan gayet iyi oyuncular hatta bu adamlar kesinlikle selçuk,bruma ve yeni kanat oyuncumuz oynamadığında onları aratmayacaktır.

    ilerisi için ise herkesin fikri ayrıdır fakat bence burak gayet yeterlidir. ama yedek için umut bulut'tan daha iyi bir forvete ihtiyacımız var. bence önümüzdeki sezon tasarruf yapılma adına tecrübeli 30-32 yaşlarında bir santrafor alınıp idareli kullanılmalı. hem kalitesiyle burak, bruma, sinan ve nicelerinin oyunlarının gelişimde katkı sağlar*.

    yani 1 stoper, 2 orta saha, 1 forvet transferi bizim için yeterli olacaktır. önemli olan elimizdeki şişkin kadrodaki niteliği düşük olan oyuncular yerine niteliği yüksek olan 3-4 oyuncu alıp kadronun kalitesini ve rotasyonunu arttırmak.

    çok konuşuyoruz ama bakalım neler olacak,bekleyip göreceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın