• 41
    önümüzdeki sene yabancı sayısının 14'e çıkmasının yanında kadroda en fazla 28 futbolcu bulunabilecek. öncelikle işe yaramayan, kulübün spor salonlarını mesken edinmiş, havadan para kazanan futbolculardan kurtulmamız lazım.

    sözleşmesi bitecek bazı oyuncularla şimdiden anlaşmak çok akıllıca olurdu ama yönetimimiz mayısta gideceği için böyle bir planlama olacağını sanmıyorum.

    sözleşmesi bitecek olan konoplyanka , khedira , dani alves gibi oyuncuları bu şartlarda almamız mümkün değil. ama katkı verebilecek çok sayıda oyuncu var.

    sütten ağzımız yandı önümüzdeki sene şampiyonlar liginde olmuş oyuncularla oynamalıyız, transferler 25 yaş üstü olmalı. yatırım için 1-2 tane genç alınabilir.

    stéphane mbia , maxi pereira , andré-pierre gignac , andré ayew gibi önemli , takımımıza sınıf atlatacak,bonservis bedeli olmayan oyuncular transfer edebiliriz.

    bunların yanında tabi ki bonservise ödenecek transfer bütçemiz olacak. ben üç tane çeyrek elma alacağıma bir tane tam elma alırım. yani olacak diye hajrovic , ontivero ikilisini alacağına tek sneijder'i almak çok daha mantıklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın