resim
Mustafa Denizli
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:74
Uyruk:Türkiye
  • 679
    modern çağın gerisinde kalmış bir teknik adam olmasının yanı sıra hıncal uluç maskesini çok iyi düşürmüştür.

    --- alıntı ---
    verilen ve verilmeyen penaltıların damga vurduğu galatasaray-mersin maçında fırat aydınus'un 'baskı altında iyi bir yönetim gösterdiği' şeklinde yorumlar yapıldı. siz aydınus'u nasıl buldunuz?
    çok iyi buluyorlarsa; 'galatasaray'ı satmış' demektir. çok net söylüyorum. eğer yayıncı kuruluş, maraton programı, medya; bir galatasaray maçı hakemini çok iyi buluyorsa; 'o hakem galatasaray'ı satmış' demektir.
    nitekim sattı... iki net penaltı var. kartlarda, faullerde alabildiğine mersin lehine yorumları var.

    emre ve caner'i konuşmadi
    o maraton'da uzun süre konuşulan selçuk'un yaptığı hareketi görse kesin çalardı. neleri çaldı çünkü!.. melo'nun iki pozisyonu var. birinde sarı kart gördü. mustafa denizli pozisyonu yorumlarken "dikkat edin; melo'nun bu topa yetişme imkanı var mı?" dedi.
    - yok!
    - demek ki sarı kart doğru. adama yapıldı hareket...
    sonra kart gösterilmeyen pozisyonu söyledi ve "bu iki görüntüyü bindirin üst üste" dedi. birini sağa, birini sola koyun ki hakemin ne mal olduğu ortaya çıksın! yani, 'buna sarı kart gösterdi, buna göstermedi.
    nasıl olur!' mustafa denizli bu bindirmeyi emre ya da caner için kaç kere yaptırdı? mitrovic'e gösterilen sarı kart ve faul...
    esas sarı kart değil tabii dava... oradaki esas olan faul... faul atışından sonra gol oldu çünkü... o faulün yanlış olduğunu kanıtlamaya uğraşıyor maraton ekibi!..
    mustafa denizli bu defa melo'ya yaptığı yorumu yapmıyor!
    bu pozisyona dikkat edin. 'mitrovic'in topa yetişmesine imkân var mı? o zaman elini açarak kimin yönünü kesiyor, kimin yolunu kesiyor? o zaman hareket kime' demedi.
    melo yaparsa ceza, mersinli yaparsa kaza!!!
    niye görüntüyü üst üste bindirmedin orada? melo'ya işte sarı kart, faul... niye? çünkü yetişmesine imkân olmayan topa hamle yaptığı için... mitrovic de yetişmesine imkân olmayan topa hamle yapıyor! orada bindirme yok.

    kraldan fazla kralci oldu
    burak rakibini itti, dağıttı da ondan eline çarptı top! bir gün evvel ki emre'nin pozisyonuyla bindirsene!.. tümer metin'in 20 sene önce attığı frikiğin görüntüsünü bulup, getirip sosa'nın frikiğinin üstüne bindiriyorsun da bir gün evvel emre'ye çalınan penaltıyla, burak'a çalınmayan penaltıyı niye üst üste bindirmiyorsun! bu kadar aleni olmaz.
    tekrar söylüyorum; maraton programının ne kadar taraflı olduğunu ben gayet iyi biliyorum.
    beni üzen şey; mustafa denizli'nin de bu havaya girip kraldan fazla kralcı hamleler yapması!.. resmen buna inanamadım.
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın