• 11294
    bircogumuzun (ben de dahil) vizyonu, hedefi, sistemi olan bir hoca basina gecmesini, en az 1 sene sabredilmesini, ondan sonra meyvesini yavas yavas alarak uzun vadede sampiyonlar ligi sampiyonluguna dogru uzanmasini istedigimiz takim. ancak bu firsat begensek de begenmesek de son yillarda hicbir hocaya taninmadi. ilk defa taraftarlarin tamaminin gitmesini istedigi bir hoca var basimizda ve avrupaya havlu atmak uzere olan, mali sikintilar yuzunden en ufak bir takviye bile yapilamayacak bir takim var ortada. taraftar olarak bizlerin tek beklentisi ise hak edenenin sahada olmasi ve bazilarina gerekli nesterin vurulmasi.

    yani oyle bir durum ki hicbir basari beklentisi olmayan, sadece ilk 18 ve 11'deki oyuncularin dogru isimlerden olusmasini bekleyen bir galatasaray taraftari var. tarihte boyle bir duruma az rastlanir heralde galatasaray icin.

    onun icin acaba diyorum yillardir bizim takima yakismaz dedigimiz yilmaz vural, hikmet karaman gibi hocalarin gelmesi icin en ideal sene bu sene olabilir mi? zaten uzun vadede karar almak istemeyen bir yonetim var ve bu hocalara "gel kardesim sana yillardir bekledigin şans, napiyosan yap sene sonuna kadar, ispatlarsan kendini uzun sureli anlasma yapariz, yalniz pek paramiz da yok, ona gore idare etcen artik" desek sanki kosa kosa gelirler ve gerekli nesteri de vururlarmis gibi geliyor. bu isimlere daum da eklenebilir belki ama kim gelecekse takimin su anki durumunu son haftalarda cok iyi takip etmis birisinin olmasi lazim.

    tabi once prandellinin gitmesi lazim :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın