• 11290
    (bkz: 22 kasım 2014 galatasaray trabzonspor maç)' ını izleyemedim. nişan vardı arkadaşın şehir dışındaydım. gece eve gelince maçın özetine baksam mı bakmasam mı karar veremedim. bakmadım sonra karar verdim. fazla kızgınım sözlük, fazla kızgınım. bir şey demek istemiyorum.
    şunu söylücem bu işten sıkıldım. gidip salak salak oynayarak bir derbi galibiyeti alıyoruz. 2-1, 2-1 saçma sapan oynayarak maç kazanıyoruz. idare idare diyerek bir şeyler hala devam ediyor. sıktı bu iş beni,

    daha kötü olsun kötüler kopsun yenilsekte mücadele edenlerle yenilelim. valla bak yemişim 4. yıldızını ya. bu ne oğlum kendi evinde trabzondan 3 tane yiyorsun ? gol dahi atamıyorsun.

    ya siz nasıl bir karaktersiniz selçuk inan ? abi biz senin oyununu gördük, mücadeleni gördük pirlo dedik xavi dedik sana, onlar yıllardır standart hep iyi oynuyor. senin nasıl bir karakterin var da bu kadar düştün ? ya hu stoper oynasan anca bu kadar kötü olursun. dinleme ozaman şu hocayı, hoca çok mu iyi ? 15 tane futbolcuyla koca sezonu bitirecek üstelik bu 15 kişiden 5 futbolcu hariç kimse hazır değil. 10 maç oldu. hazır futbolcu yok.

    ya selçuk, burak, sabri abi prandelli belli ki yapamıyor bir şeylere el atmak çok mu zor. napıyosunuz siz memur gibi antremanlara gelip gidiyo musunuz ? sahip çıksanıza takıma ? karışın madem hocaya ulan zaten olmuyor bok gibi oynuyorsunuz. inceldiği yerden kopsun oğlum. kimse böyle bir takım görmek zorunda değil. zamanında bam'ı izledi bu taraftar, en azından onların kapasitesi yoktu. ulan sizin kapasiteniz şampiyonlar liginde en az çeyrek final. herkes ten 4 yediniz bide orda. abi bak belirsizlik en nefret ettiğim şey. ya daha kötüye gitsin bir şeyler olsun. yada herkes kendine gelsin dicem ama kötüye gitmeden gelmez kimse.

    buradan öğrenmemiz gereken bir şey var yönetim olarak ve taraftar olarak !

    1- galatasaray'da kimsenin götünü kaldırmayacaksın. (türk olanların)
    2- tüm futbolculara işçi muamelesi yapacaksın. (türk olanların)
    3- takımda muslera,sneijder,melo,chedjou bütün türklerden daha çok karakter gösteriyolar. koruyacaksın ! bunları pof pof lasanda bu insanlar karakterinde her gün düzgün işini yapmaya çalışan insanlar öyle taraftarın da yönetimin de gazına gelip yatayım parama bakayım demez gördük kaç senedir.

    takımda artık taşlar yerine otursun izlemedim maçı ama sıkıldım bu işten. kim gidiyosa kim kalıyosa kalsın. kalanlarla oynarız biz.

    galatasaray'da oynayan futbolcular da yönetimde şunu çok iyi bilmeli.

    galatasaray' asla ve asla ne fatih terim'e , ne ünal aysal'a, ne abdurrahim albayrak'a ne selçuk inan'a ne burak yılmaz'a ne de başka birine muhtaç değildir ! galatasaray'ın muhtaç olduğu tek bir şey vardır. o da taraftarıdır !
App Store'dan indirin Google Play'den alın