resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 9726
    16 kasım 2014 türkiye kazakistan maçından sonra aldığı galibiyetle bir sonraki maça kadar kafa s.kecek imparator. maçtan önce bahane değil çözüm üretmeye geldim gibi açıklamalar yapmış. galiba kendisinin çözümleri ustasının çözüm süreci gibi. mesela rüzgar, benim oyuncumu yuhaladılar gibi mağduriyetler. kendisi maalesef galatasaray'la kalıp mücadele verememiştir. çünkü fatih terim güçlü değil, güce tapandır. magdur değil, mağrur olmayı sever. ama unuttuğu birşey var: ahımız! belki bu maçı almak ona bir nefes verecek ama asla başarılı olamayacak. evet, şunu daha iyi gördüm ki "zirvedeki insanın düşüşü daha hızlı ve daha yaralayıcı" oluyor. inşallah bu düşüşü hızla sürer, dibe çakılır.

    bu arada volkan demirel'in maçı terkedeşi hakkında ne düşünüyorsun gerçekten merak ediyorum hoca.. yüksek ihtimal koruyacak ve ceza aldırmayacak volkan'a. gerçi bu kova haliyle oynaması işimize gelir.

    edit: evet volkan konusunda şaşırtmadı. bugün yarın tarafları dinleyeceğim akl-ı selim karar alacağım dedi. yani sümen altı etmeye çalışacak. ayrıca basın toplantısında spiker volkan'ın maçtan çıktığını emre belözoğlu ile beraber ilk yarının ortasında döndüğünü ve bu durumun görüntüleri olduğunu söyledi. bunları kayıtlara geçsin diye yazıyorum malum o görüntüler kaybolur. bir de yüce imparator dönmese ceza alırdı diyor. adam ilk yarının ortasına kadar stadda yok o nolacak? cidden çok mantıksız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın