• 4184
    birlik olmasının önünde iki büyük engel olan taraftar.
    1- avrupa olgusu.
    2- fatih terim.
    bu iki olguyu gs düşmanları çok iyi çözmüş durumda. gs aleyhine sürekli olarak kullanılıyor. takım ve taraftar arası bu iki olgu yüzünden kolayca açılıyor.

    avrupa olgusu: gs taraftarı avrupa maçları yüzünden takıma ne zaman küsüp, ne zaman destekleyeceğine karar vermeli. mesela bu sene gs avrupa maçlarında kötü sonuç alsa da takımını desteklemeli. çünkü şu anda avrupanın sırası değil. takım iyi olur, ligde puan farkı ile önde olur ama dortmund'ta gs sahada yürür, o zaman gs taraftarı takımını eleştirmek de haklı olur. ama şu an taraftar dortmund yüzünden takıma küsüyor, ama ligdeki bir galibiyete sevinmiyor. yani ligde galip gelirken sen sevinmezsen bu takım özgüvenini nasıl kazanacak. bu takım takım nasıl olacak? fb taraftarı rizeyi yeniyor ve çok mutlu. 3 senedir rizeyi yenip mutlu oluyorlar. ama biz olamıyoruz. sonra takımın özgüveni yok diyoruz. özgüveni takıma verecek olan taraftardır.

    fatih terim olgusu: ben terim düşmanı veya fanı değilim. gs kulübesinde oturuyorsa en büyük destekçisiyim. kulübede değilse umurumda değil. taraftarın içinde terim yokken başarılı olamayacağımıza inananlar var bence. ayrıca terim yoksa başarılı olmayalım diye düşünenler de var sanki. belki sabri de bu iki gruptan birinde olduğu için kadro dışı kalmıştır. gs'nın terim olgusundan kurtulması lazım. gs terimi yok saysın demiyorum. ama terim yokken başarılı olabilmeliyiz. terimi hak ettiğinden fazla sevenlere sesleniyorum.terimi gs'ın aziz'i olmasına sebep olmayın.

    bu iki olgu gs camiasını bölen, birlik olmasını engelleyen unsurlar. ve bu olguları gs düşmanları çok iyi kullanıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın