• 11165
    dibin dibini görmüş futbol takımıdır. ne teknik ekibi ne yaptığını biliyor ne sahadaki futbolcular. ne de yönetim. 3 sene önce ciddi anlamda lig tüm kapılarını kitleyen kulüp şimdi mucizelerle iş yapmaya çalışıyor.
    prandelli'den başlayalım. hoca öncelikle kulübün sana verebilecek tazminatı ve harcayacak zamanı olsaydı uçak paranı da ben verip italya'ya daimi makarna yemeğe yollardım seni. temmuz'da geldin. takım geriye gitti geriye. ya takım geriye gitti be hoca. sen sahada hucüme çıkarken ne yaptığını bilen bir takım mı görüyorsun ben anlamıyorum. bitirdin hocam takımı. ne sistemimiz var ne set oyunumuz. gittin sana söylenen buyruklarla sabri'yi eboue'yi falan kadro dışı bıraktın. sonra yönetim istedi diye "affettin" üstüne üstlük baskıyla sabri'yi ilk 11'e yazdın. e senin hocalığın nerde, adamlığın nerde. madem oynayabilecek sabri, neden harcadın ulan adamı bunca aydır. sen adam mısın?
    gelelim futbolculara. bakın açık söylüyorum %70inizin bu kadroda yeri yok. sizde değil ama suç, sizi bu takıma alan başta mancini olmak üzere çok çok sevdiğim ama işleri batıran ünal aysal'da hata.
    ve bence bu takımın en büyük sıkıntısı beyin yoksunu forvetleri. evet, burak yılmaz ve umut bulut. burak yılmaz'ı rakip futbolcu olsam futbol hayatımın bitmesini göze alıp tekme tokat döverim. ya sen bir kafa topuna faul yapmadan çıkamıyor musun? ellerini yana açmadan koşamıyor musun? offside'a düşmeden pozisyon alamıyor musun? hayır anlamadığım sen eskiden böyle değildin. 2012-2013 deki burak değilsin, ya da 2011-2012'deki trabzonlu burak değilsin. bitiksin şuan. yeteneğini kaybetmiş beynini maça giderken evinde bırakmış bir bitiksin. keza umut bulut'da öyle. arada bir oyuna giriyor koşuyor ediyor diye gözümüze hoş geliyor. koşmakla futbol oynansa herkes futbolcu forvet olur.
    gelelim selçuk inan'a. e artık defol git. senin kadro dışı kalman lazım asıl. sen belini çevirene kadar mevsimler geçiyor selçuk. noldu sana? büyü mü yaptılar size? bel sakatlığı geçiren hamit altıntop bile daha sağlam basıyor ayakları.

    yönetim-futbolcu-teknik ekip. bitmiş. düzelir mi? 2011-2012 gibi kadro değiştirirsek düzelir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın