resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 9006
    galatasaray'ın kaderini değiştiren adamdır, lakin, galatasaray'ın "fatih terim olmadan şampiyon olmak" kavramını er ya da geç keşfetmesi şarttır.

    bugün manchester united'ın halini görüyoruz, adam gittikten sonra avrupa'nın en büyüklerinden denen takım avrupa kupalarına kalamadı, van gaal gibi bir dahi ile 4 maçta 0 galibiyet durumunda devam ediyorlar.

    galatasaray'da da son 20 seneye bakınca fatih terim'sizliğin takımı felaketlere sürüklediğini görüyoruz. o yokken sadece gerets ve lucescu 1'er şampiyonluk alabilmişler. bir de cevat güler'li şampiyonluk var ama o biraz futbolcuların eseri istisna sezon.

    farzedelim ki terim yine geldi, yine şampiyonluklar yaşadık falan, terim'in eninde sonunda bitecek kariyeri sonrasında toparlanmak gittikçe zorlaşacak. benim şahsi fikrim, terimsiz gelecek 1-2 şampiyonluğun galatasaray'a farklı bir güven getireceği yönünde.

    zira, fenerbahçe'nin bizden az sayıda olsa da azımsanamayacak son 20 senedeki şampiyonlukları hep farklı teknik adamlarla gelmiş. bu, camiada hoca kim olursa olsun şampiyon olabiliriz inancı doğurmuş.

    benzer bir kimliğe bizim de kavuşmamız gerektiği kaçınılmaz bir gerçek.
    terim yoksa galatasaray bir halt edemez düşüncesini yıkmak zorundayız.

    (bkz: dost acı söyler)
App Store'dan indirin Google Play'den alın