• 246
    takımın as kadrosunda yer alması muhtemel muslera-semih-telles-melo-selcuk-sneijder-olcan-burak gibi futbolcularla birlikte as kadroda yer alabilecek veya rotasyon olacak veysel-bruma-chedjou-sinan bolat-hakan-umut-yekta-hamit gibi oyuncular ve gençler kamp döneminde yer almaktadır.

    takımın iskeleti mevcut, zaten bugüne kadar transferlerin kampa yetiştiği bir dönem de olmadı. bu yüzden transferler yetişmedi, napacağız bu sene demek de gereksiz. alınacak topçulardan zaten 1 en fazla 2 tanesi ilk 11'e girer. çok istenen tarıkın bile ilk 11 için ismini direk yazamayız. forvet veya hücum hattına kimi alırsak alalım bruma-sneijder-olcan-burak 4'lüsünden birini sürekli olarak kesemez. en muhtemel olcanın türk kontenjanından ötürü brumayla forma rekabetine girer.

    alınacak oyuncuların telles, chedjou, veysel, bruma, burak'ın oynadığı mevkileri yedekleyebilecek kapasitede olmaları kafi. ancak yabancı sınırı nedeniyle chedjou ve brumayla forma rekabetine gireceklerin yabancı, diğerlerinin türk olması transfer stratejisi açısından doğru olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın