• 233
    öncelikle forma konusuna çok takıntılı biri değilimdir. her sene çıkan en az 3 çeşit formadan birini diğerlerine göre daha çok beğenirim zaten. ama özellikle geçen sene ki tam parçalı formayı görünce ben de ''en sonunda adam gibi bir parçalı'' demiştim.

    bu resim ilk yayınlandığında kararımı da vermiştim. bu sene beyaz forma alacaktım.

    https://pbs.twimg.com/media/BfowcCTCMAE2016.png

    resim yayınlandıktan sonra gerek çubuklu gerekse mor formaya gelen tepkiler üzerine nike ile kulüp bunları dikkate almış olacak ki bir takım değişikliklere gitmişler

    http://fc03.deviantart.net/...ifter765-d7pmrsf.jpg

    şimdi burda sıkıntı şöyle oluşuyor taraftardaki parçalı forma beklentisi karşılanmadığı ve onun yerine çıktığı için 3 parçalı forma 1-0 yenik başladı zaten ama aslında bakıldığında geçen seneki ''metin oktay'' parçalısından sonra yine metin oktaylı dönemde giyilen başka bir forma dizaynı olduğu görülüyor.

    http://i.hizliresim.com/NY4gnX.jpg

    beyaz forma da ise hem ilk çıkan tasarımda ki yaka kısmının daha güzel olması hem de göğüs reklamının olmaması forma çok basitmiş izlenimi veriyor ama bence hala bu seneki en güzel forma beyaz.

    alternatif formaya gelince ben mor forma karşıtı değilim ilk çıktığı sezonda da beğenmiştim. aynı şey pembe forma içinde geçerli ki bu sene adidas da real madrid'e pembe forma çıkardı. real madrid'in de kulüp renklerinde pembe yok ama işte bunlar da işin pazarlama kısmına giriyor.

    toparlarsam bence formalar 1. olarak beklenti 2. olarak ise göğüs reklamına olan göz aşinalığı yüzünden beğenilmedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın