• 92
    sonunda zırtapoz birinin olacağından ciddi ciddi korkmaya başladığım teknik direktör. he aksi olursa bu entry'i afiyetle yerim ama hiç sanmıyorum. mancini gibi adamı, hem de ülkeyi tamamen tanımış ve adapte olmuşken yok yere yolladık. illa mancini'yi yollayın diyen kimi yöneticiler ve taraftarlar şimdi yerine alternatif bile sunamıyorlar. bir lucescu tutturulmuş, nasılsa galatasaray'ı tanıyor biliyor mutlaka geri döner diyenler de patladı. halbuki biraz araştırılsa 2008-2009 skibbe ve bülent korkmaz'lı facia sezondan sonra, kadıköy'deki final maçı için istanbul'a gelen shakhtarlı lucescu'ya adnan polat resmi teklif götürmüş ve fakat red cevabı almıştı. kimse bu durumu kriter olarak kabul etmedi mesela. akıl tutulması yaşandı ya da tamamen unutuldu, öyle bir olay hiç yaşanmamıştı sanki.

    hala "ünal aysal asla bir plan yapmadan hareket etmez" diyenler var. onlara da ayrı gülüyorum. gerçekten o kadar planlı bir başkanımız var ki, normal şartlarda takımın eksik bölgelerine transfer, takımın kamp yapacağı şehir ve tesisler, gelecek sezon programı gibi şeylerin bitmiş olması gerektiği şu zamanda hala teknik direktör aranıyor. üstüne bu rezilliği de tıpkı nefret ettiğimiz aziz yoldırım gibi taraftara oynayarak kapatmaya çalışıyor. sırf gündem değiştirmek için 3 senedir tek laf etmediği şike konularına son 2 haftadır resmi siteden atarlı göndermeler yapıyor. yapıyor ki rezilliği konuşulmasın.

    galatasaray yönetimi olarak biraz vizyon gösterin, biraz çaba sarf edin de thomas tuchel'i ikna edin. olmadı tüm şartları zorlayın ve çok zor olmasına rağmen cesare prandelli'yi ikna edin. roberto mancini'yi getirebilecek vizyonu gösterdiyseniz bu iki teknik direktörden birini getirecek vizyona da sahipsiniz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın