• 76
    bizim ülkemizde futbol sahada oynanmadığı için masa başında kazanacak adam lazım. bu isim hiç kuşkusuz mustafa denizli'dir. denizli'nin türk spor dünyasında fatih terim'den sonra gelen en güçlü isim. arka plandaki ilişkileri iyidir. bunu yazmamın sebebi hakemleri ve spor adamlarını ayartarak maç kazanması için değil onlarla gerektiği gibi mücadele edebilecek olmasıdır. çünkü bizim başka herkesi kendisi gibi elit ve avrupalı sanıyor. halbuki bizler barbar ve pis işlerin adamıyız. futbolu masa başında kazanmaya alışmışız. öyle öğrenmişiz, görmüşüz.

    mancini taktiklerini kağıda yazıp veriyordu ve dalga geçildi bu özelliğiyle. aynısını fatih terim yapsaydı dalga geçilebilir miydi? ya da mustafa denizli? adamın g.tünden kan alırdı bu ikisi. böyle yaparak teknik direktörümüzün motivasyonunu düşürmeyi amaçlıyorlar.

    ünal aysal ve ekibi türk futbolunu bilmiyor. aziz yıldırım boşuna mı mahmut uslu gibi adamları yönetime alıyor. bu pis işleri organize etsin diye alıyor.

    hiç macera aramaya gerek olmadan mustafa denizli ile anlaşmak gerekir. yabancı sınırı kaldırılana kadar denizli bizi çok iyi yönetir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın