• 647
    futbol takımı boka sarıp kahırdan kahıra koştururken biri avrupa'nın en büyüğü olmak üzere 3 kupayla kapatıp taraftarı mutlu ettiği(!)sezon başında, hatta ortasında dahi kimselerin inanmadığı; yöneticisinden taraftarına kadar tüm camianın ağız birliğiyle "kapatalım artık" dediği takım. bütün bu seslere aldırış etmeden aldığı kupalarla skordan skora kendisine bağlanan taraftarı coşturmuş, kendisine inanmayıp sezon sonu sessiz sedasız dağıtırız havalarında olan idarecilerini en kibar tabirle göt etmiştir.

    işte bu sebeptendir ki sezon finalinin üzerinden bir aya yakın zaman geçmişken, kelsey bone dışında önümüzdeki sezon forma giymesi kesinleşmiş bir basketbolcusu yoktur. kimisi transfer olmuş, kimisi basketbolu bırakmaya niyetlenmiş, kimisi de süre alamadığı için ayrılmak isteğindedir. o kadar ki mart ayında ismi bilinmezken şimdilerde imparator diye bağrımıza bastığımız ekrem memnun'un bile bırakma fikrini dillendirmeye başladığı dedikoduları çoğalmaktadır. durumu hakkında olaya tabii ki kupalar sonrası müdahil olan kitle arasında bazı kesimler yönetimi, bazı kesimler taraftarı suçlasa da kabahatin büyüğünü kendileri işlemiş; olmadık yerde kazandıkları tarihi başarılarla kendi ipini kendileri çekmiştir.

    herkes sizden umudunu kesmiş, sadık taraftarınız olan 15-20 kişi dışında herkes sırtını dönmüş, "idareci abiler" şubeyi kapattıktan sonra yapacağı işin gücün planına düşmüşken kalkıp avrupa şampiyonu olmak falan.

    çok ayıp çok....
App Store'dan indirin Google Play'den alın