resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 1233
    ulan bir ecnebi geldi taraftarı birbirine düşürdü. baştan beri, ta havaalanına gidip, nasıl bir sözleşme imzaladığını, galatasaray'a nelere patladığını bilmeyen arkadaşlar tarafından karşılandı. yıldızdı, karşılanabilirdi elbet ama geldiği takım da galatasaray'dı, ankaragücü değil..
    sonra bir kaç güzel oynadı, onun için yeni bir tezahurat bile çıktı. lincollnnn, lincollnnn.. diye..
    sonra kalli'nin kurallarına uymadı, hakan şükürle birlikte derbide tribüne gönderildi. hakan şükür olayın etkisini çabuk atlattı. ama lincoln, başladı bir kere kapris yapmaya. kapris yaptıkça bir tarattan da, "tanrı, olmam gereken yere gönderdi" deyu, taraftara gaz verdi, yerini sağlamlaştırdı. çünkü özhan amcamız öyle bir sözleşme imzalamış ki yıldız alacaz diye, lincoln'ün kafasında, takımdaki durumu önemli değildi. nasıl olsa, takımda kuvvetli olan sözleşmesi ile istediği türlü at koşturabilirdi. asıl önemli olan taraftarın uyutulmasıydı.
    oyunun gayet iyi oynadı. bu adam iyi gününde de, kötü gününde de, kaprisli gününde de alkışlandı, trübünlere çağırıldı. takımdaki futbolcular taraftara küstürüldü. "ne lan bu dediler, iyi oynasa da oynamasa da, lincolnnn, lincolllnn!"
    belki taraftar sırtındaki numaraya saygı duyuyordu, belki hagi özlemiydi tüm bu ayrıcalıkların layık görülmesi.
    bu sayede lincoln, taraftarın sevgilisi, takımın geri kalanı ise diğerleri....
    lincoln iyi oynadıkça, bu durum daha belirdi, kimsenin sesi çıkamadı, "bakın beyler bu adam karaktersizin tekidir" diye. ama tartışmalar kötü oynayınca alevleniyordu.
    yılmaz lincoln savunucuları, sahip çıkıyor, yılmaz lincoln sevmeyenleri ise, "ben demiştim. bu adamdan bir b.k" olmaz diyordu..
    ne oldu peki?
    lincoln büyük kaptanın başını yaktı. galatasaray'ın duygularıyla oynadı ve oynamaya devam ediyor. karaktersiz olum bu. tartışmaya gerek var mı? florya'da rijkaard yerine daha kariyersiz, diş giriştirebileceği bir teknik adam olsaydı sanıyorum, yine gelecekti. yine istediği gibi at koşturacaktı.
    ama rijkaard senin sözleşmendeki bilmem kaçıncı maddeyi sallar mı sallamaz. senin yıldız olduğunu sallar mı sallamaz. bülent gibi oyundan sonradan almaz, direk mehmet güven'le başlar valla.. kulübede mıy mıy oturursun..*
App Store'dan indirin Google Play'den alın