resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:Panathinaikos
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8627
    egosu ve siyasilerle olan ilişkileri galatasaray sevgisinin çok önündedir. ister kabul edin ister kabul etmeyin ama romantizm yapmanın alemi yok diye düşünüyorum. gerçekçi olalım.

    "yönetimle anlaşamadım ve istifa ediyorum. ancak benim kuyumu kazmak ve futbolumuzu bataklığa sürüklemek için herşeyi yapan yıldırım demirören'le de çalışmayacağım" deseydi bugün kahraman olarak anılırdı. tek bir eleştiri dahi yöneltilmezdi kendisine. ama ne yaptı? bir yıl öncesinde şikecileri aklayan, daha üç ay öncesinde kendisinin ayağını kaydırmak için olağanüstü skandallara imza atıp milyonlarca galatasaraylıyı sinirden çıldırtan adamla aynı masaya oturdu, gülücükler saçtı, galatasaray başkanına laf sokmayı bile göze aldı ve en sonunda sözleşmesi feshedildi...

    hiç kimse "ama milli takım milli görev :(" demesin abi. şenol güneş federasyona doğrudan tavır koydu da noldu? vatan haini mi ilan edildi yoksa şerefsiz mi? açın bakın şenol güneş başlığına, adamlığına laf eden tek kişi olmuş mu?

    geçin abi bu işleri. fatih hoca da geçsin. bıraksın bu "aslolan galatasaray" ayaklarını da.

    skmişim şampiyonluğunu, ilk defa 2. ya da 3. olmuyoruz. ama herkes samimi olsun, omurga sahibi olsun, dik dursun allahaşkına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın