resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8624
    herkesin sevmediği değerlerin yanında yer aldığı için eleştirdiği imparator.

    birader bak şimdi, bu adamın akpli olma hakkı var mı? bitti abi. olamaz mı adam akpli? bitti, nokta!

    hayır metin oktay falan diyorsunuz, hanginiz eminsiniz amk metin oktay bugün yaşasa akpli olmayacak? hanginiz eminsiniz gidip tayyip'le gülerek fotoğraf çektirmeyecek, belgeselde falan yer almayacak?

    he amk, sen akp düşmanısın, metin oktay senin efsanen, o yüzden metin oktay tayyip'i desteklemezdi. he.

    birader senin derdin siyaset. başka bi şey değil. bunu bi aklına sok önce. senin metin oktay galatasaraylılığı falan değil derdin. si-ya-set.

    bak imparator akpli demiyorum. yıldırım demirören falan demiyorum dikkat edersen. zamanında ıslıklamayın şu herifi, adı galatasarayımın önüne geçmesin dedik, akpli dediniz bana da. ne oldu amk? zamanının chp belediye başkan adayı adnan polat bile el pençe divan durdu karşısında. sanki bilmiyorsunuz bu işleri.

    yarın tayyip devrilse, imparator da çıksa dese ki beni galatasaray'ı yok etmekle tehdit ettiler, galatasaray'ı bitireceklerdi, ben de galatasaray'ı yok etmek yerine kendimi feda ettim dese ne diyebileceksiniz? hayır komplo teorisi, hatta komik biliyorum ama çıkıp konuşsun falan deyip komik olduğunuzun farkına varın diye söylüyorum. bu ülkede her bok olur amk, farkına varın artık.

    size bu kadar başarı getirmiş, gece gündüz çalışmış bir adam fatih terim. en büyük sevinçlerinizin, mutluluk göz yaşlarınızın altındaki imzanın sahibi. kişiler galatasaray'dan üstün değildir, evet, ama galatasaray'ı galatasaray yapan da kişilerdir. ali sami yen'dir, metin oktay'dır, fatih terim'dir. vefasızlık yapmayın artık, son 10 senedir vefasızlığın her türlüsünü yaptınız, artık yapmayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın