• 324
    sevinçten hüngür hüngür aglatan maç oldu. o kadar gururluyum ki, o kadar mutluyum ki anlatamam arkadaslar. tum takimimizla, teknik ekibimizle gurur duyuyorum. çok tesekkurler hepsine. analarinin ak sutu gibi helal bir avrupa sampiyonlugu daha kazandirdilar camiamiza. bazi oyuncularimizla ilgili ufak notlarim var:

    işıl alben: ne zorluklar yasadigini hepimiz biliyoruz ama kendisinin de maçtan sonra soyledigi uzere ekrem hoca ile yeniden dogru. maçi 9 sayi ve 8 asistle tamamladi ama istatistik kagidina yansimayan cok is yapti. birsel'i oyundan dusuren de oydu, turnuva boyunca tempoyu kontrol eden de. euroleague'de sahada en fazla kalan oyuncuydu ve en iyi 5 seçilirse kesinlikle orada yeri hazir. gonlumuzdeki? onu zaten coktan kazanmisti. tesekkurler kaptan. kucucuk boyuna, kocaman yuregine hayranim!

    zellous: gülüsüne kurban oldugum! 9 sayiyla oynadi. kendi performansinin altinda gorunebilir ama oyle kritik anlarda sorumluluk aldi ki, herkesin elleri titrerken "hadi kizlar" diye takimi ayaga kaldirmak icin oyle bir ugrasti ki, o kadar olur. bu sezonda emegi cok buyuk.

    torrens: final 8'in mvp'si seçildi, genç yasinda ikinci kez bu onuru elde etti. yari finalde ekaterinburg onunde oynadigi mukemmel basketbola kiyasen dun daha sonuktu, o da 9 sayida kaldi ama neredeyse sahadan cikmadan oynayarak kupanin kazanilmasinda en onemli isim oldu. mevkisinde avrupa'nin tartismasiz en iyi oyuncusu.

    lyttle: final macinin en iyisi kesinlikle o. 19 sari 12 ribaund ile ezip gecti rakiplerini. yari finaldeki sakatligi sonrasi yuzde yuz iyilesmemisken bu performansi gostererek kupayi bize getirdi. omur boyu bizimle kalsin!

    bone: tecrubesizdi, adi bilinmiyordu, caylak sezonundaydi ama aslanlar gibi savasti. 10 sayisiyla bu kupanin bir kulbundan da o tutturdu. canim benim!

    nevriye yılmaz: kritik 4 sayi atti. emegi icin tesekkurler.

    bahar çağlar: dogruya dogru, takimimizda en begenmedigim isim bahardir. dun 3 sayiyla oynadi ve gorevini yerine getirdi.

    şebnem kimyacıoğlu: maçin kahramani oldu. oyle iki ucluk soktu ki, oyle kritik bir anda sahne aldi ki, anlatilamaz! 6 sayi ile bir maçin kahramani olunur mu? olunur!

    esasen adetim degildir ama bir son soz de rakibimiz için. oncelikle fenerbahçeli kadin basketbolculari tebrik ederim. maç kaybetmeden finale kadar geldiler. bu dahi basli basina buyuk bir basaridir. bu maçta da muthis bir geri donuse imza attilar. 21 sayiya kadar cikan farki, hem de ezeli rakiplerine karsi 2'ye kadar indirdiler. one gecme firsati da yakaladilar ama dun biz daha iyiydik ve sampiyon olduk. o korkunç yoneticiler bu kadinlara yakismiyor, daha iyisine layikler. onlara da kocaman bir alkis gonderiyorum. sikeci kulubun, alni ak sporculari onlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın