• 315
    maçı totem yaptığımdan dolayı izleyememiştim çok şey kaçırmışım ama sonuç mükemmel oldu be sözlük.su an gs tv de maçı izledim affedersiniz ama öküz gibi oynamışız maçın her dakikası, her saniyesi büyük bir heyecan ve gururla izledim kızları. fenerbahçe sadece ikinci çeyreğin başlarında toparlamaya çalışmışlar onda da kızlar ve ekrem hoca gerekli cevabı vermiş.

    ışıl' a ayrı bir parantez açmak gerekirse kaptandı, aslandı, ruhtu. ışıl' ı ilk maçına çıktığı günden beri takip ettim her zaman da sevdim ve destekledim helal olsun hiçbir zaman da beni yanıltmadı bugün bir kez daha tüm taraftarı gururlandırdı.

    ekrem hocayı pas geçmek olmaz. geldiğinden beri çok çok iyi işler yaptı. takımı, ayrıca ışıl'ı bu noktaya getirerek gerçekten çok büyük işler yaptı.bu zamana kadar takımı motive etmesi, izlediği kadarıyla antremandaki taktik çalışmaları, maç esnasındaki oyuncu değiştirmeleri özellikle bugünkü şampiyonluk maçında kızlara yaptırdığı savunma tek kelimeyle muazzamdı.

    bu saatten sonra ne desek az ışıl'dan alba'ya nevriye' den şebnem' e. herkes mükemmeldi , aslandı. helal olsun kızlar, helal olsun ekrem hoca, helal olsun bu şampiyonlukta emeği geçen herkese ve tabii ki hiçbir zaman takımı yalnız bırakmayan mükemmel taraftarımıza helal olsun..

    not: şebnem cesaretine, ellerine sağlık .
App Store'dan indirin Google Play'den alın