resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 8514
    nefret ettiğim bir durum var ki kendisi olmadan galatasaray gibi oynamakta sorunlarımızın olması. ne kadar da kötü bişey bu, bunu farkettikce cok kötü oluyorum. bir futbol kulübü bir insana bu kadar bagımlı olmamalı. fatih terimden önce ligde puan kaybediyorduk eyvallah, realden 6 yemiştik eyvallah. ama ligde kaybedilen puanlarda mac bası ortalama 8er pozisyonumuz vardı. real macında da burakın kafası girse cok iddialıyım mac ya 1 1 biterdi yada 2 1 lik bir skorla bir takım kazanırdı. yani takım pes etmeyen bastıran kaybetse dahi durumu kabullenmeyen bir takımdı. onun zamanında tek eksiğimiz iyi oynarken yediğimiz bir gol karsısındaki kırılgan yapımızdı. ama onun zamanında biz bitti demeden mac bitmezdi.

    şimdi ise geriye dustugumuz bir macın cevrilmesi icin mistik guclere ihtiyac duyan bir takım var sahada. chelsea macı bizim icin 42. dakikada bitmişti mesela dün. cunku reaksiyon veremeyen bir takım var. o takımın 2 tane gol atamayacagı o kadar açıktı ki dün. resmen icim parcalandı. acı ama gercek.

    keşke abdullah avcı denen herif dunyadaki en basarılı teknik direktor olsaydı da kopartılmasaydık birbirimizden. keske.

    ama daha kotusu ne biliyor musunuz? galatasarayın oyun karakterinin terime bu kadar bagımlı olması. aynı 11 oyuncu nasıl bu kadar farklı olabiliyor anlamak cok güc.
App Store'dan indirin Google Play'den alın