• 9481
    evet puan farkı 4'e indi. önümüzde 14 maç var. psikolojik üstünlüğü sike sike aldık elimize. tırsıyorlar, tedirginler. ancak bu şampiyonuz demek değil tabiki. bana geçen sezonu hatırlatıyor. puan farkı 10'lardan 4'e inince onlara göre fark 1'di. sonuç ne oldu? derbi kaybetmemize rağmen 10 puanla şampiyonluk. kazansak 16, berabere kalsak 13 puan ile lig bitecekti.

    ne olursa olsun puan farkı hala 4. çok kırılgan bir dönemdeyiz. nasıl iki haftada 10'dan 4'e indiyse iki haftada tekrar 10'a çıkabilir. şu anda sinir harbi, psikoloji savaşı var ortada. bu savaşta biz üstünüz şimdilik. ancak farkın 5'e bile çıkması işi tam tersine döndürmeye yeter. gerekirse 5 hafta daha 4 puanda gidelim ama 5 puana çıkmasın fark.

    işin en eğlenceli kısmı nedir biliyor musun sözlük? galatasaray'ın kaybedecek hiçbir şeyi yok. ulan 20 haftadır ikinciyiz. bizim ikinciliği başarı sayacağımız, feneri şampiyon yaptığımız günler oldu. biz ikinciliğe hazırız. peki ya fener? şampiyon olamazlarsa kuduracaklar. geleneksel şampiyonluk kaybetme törenleri yine yapılacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın