• 233
    bu kavramı sadece teknik açıdan yorumlarsak; galatasaray sözlük yazarı, rerererarara.net isimli domain üzerinde yayın yapan galatasaray sözlük isimli web sitesinde yazı yazan, oy veren, mesaj gönderebilen yani sistemin kendisine sağladığı yetki ve özellikleri kullanabilme olanağına sahip olan herkesi bu kapsama alabiliriz.

    haliyle, özellikle galatasaray taraftarı kisvesine bürünen "virüs bulaşmış çubuklu civcivler" başta olmak üzere, türlü çeşitli galatasaray düşmanının buraya sızmamış olması şahsıma pek mümkün gelmiyor. elinde delil olmadan elbette kesin ıspatı mümkün değil ama gerek mantığım, gerekse de daha önce yaşadığımız benzer deneyimlerime ve bu konuda yaptığımız çeşitli araştırmalara dayanarak bu konuda son derece emin olduğumu söyleyebilirim. kaldı ki şöyle de bi'şey var. (bkz: galatasaray kongre üyesi fenerbahçeli)
    bunların ruh halleri veya kişilikleri konusuna filan hiç girmiyorum, zira tez konusu olur. dediğim gibi teknik olarak bir açıklama yapmaya çalıştım.

    hasılı; işte bu "arızalı kuntin"ler ne yazık ki teknik olarak da olsa galatasaray sözlük yazarı olarak adlandırılmakta.

    diyeceğim o ki, gerçek galatasaray taraftarı ve sözlük yazarı bunun farkında olmalı ve bu bilinçle hareket etmeli. kısaca akıllı, uyanık ve ayık olmalı.

    farkındaysanız sadece galatasaray taraftarı olmayan sözlük yazarlarından bahsettim, bir de gerçekten galatasaraylı olan ama olayı, yani galatasaray ve galatasaraylı olmak gibi kavramları henüz tam olarak kavrayamamış veya yanlış anlamış olanlardan hiç bahsetmiyorum bile. sağolsunlar bu kardeşlerimiz varken sözlüğe sızmış bu "değişikler" bu "sümbül ağalar" pek zahmete girmeye gerek bile duymuyor.

    ama nedir, eninde sonunda, öyle ya da böyle bi'şekilde ortaya çıkacaklar, tek tek. nasıl bu kadar emin olabiliyorsun diyenler hiç merak etmesin ama bunun nasıl olacağını söylememi de beklemesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın