• 1523
    çok yanlış anladığımız üstattır. medyada galatasaray ın hakkını savunan yegane kisidir. hatta ileri giderek galatasaray adina ortalığı karıştırmaktan geri durmaz. bu gece biten programından orneklerle anlatayım.
    ilk olarak programa müthiş bir fatih terim övgüsü ile başladı. sonra övdüğü terimin türkiye futbol direktörü olduğundan dem vurarak yabancı konusunda bir şey söylemesi gerektiğini belirtti. ancak öyle tahrik edici konuştu ki ben terim olsam yayına baglanir bir seyler söylerdim. asıl amacı da zaten terim i konuşturmak. bu yaptığı tamamen galatasaray ın çıkarı içindi.
    sonra konu dany transferine geldi. hıncal danyyi bir övdü bir övdü sorma gitsin. beşiktaş ın satınalma opsiyonunun olmasını da transfer başarısı olarak niteledi. beşiktaş çarşı nın yönetim tarafından sahip cikilmayan dany için yürüyüş yapmasına kadar vardırdı işi. bildigin atilla taş ın yunanistan a itelenmesi gibi bir güzel dany ittirdi. sonra da köşesinde kıs kıs gülerek diğer yorumcuların dany övgülerini dinledi.
    üçüncü olarak salih uçan konusunda bir güzel ortalığı karıştırdı. salih in aykut kocaman ın mirası olduğu için fener den dışlandığını anlattı. karşıdan gelen salih çalışmıyor salvolarini da bir güzel atlattı. salih dinlediyse yarın fener den ayrılır.

    şimdi bu adam basında bizim adimiza akıl oyunları yapan belki de tek kişi. her gün aleyhimize onlarca haber yapılan medyada galatasaray eleştirisi kılıfı altında rakipleri karıştırmaya çalışıyor. galatasaray ile ilgili gördüğü aksaklıkları cok yüksek perdeden seslendiyor ki hem olaya dikkat edilsin hem de ördekler uyanmasin. olayi budur. konuşmalarını, yazılarını bu gozle degerlendirirseniz katı üslubun altında galatasarayın yararının gozetildigini göreceksiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın