• 193
    yatağımda hasta bir halde takip ettiğim maçtı. finrod ile üsküdar'da birlikte izleriz diye sözleşmiştik fakat o da hastalanınca herkes kendi başının çaresine bakmak zorunda kalmıştı.

    taraftarlarımız göt donduran sivas soğuğunda*, takımı kalacağı büyük otel'e doğru girerken meşaleler ve pankartlar ile karşılamıştı. maça gelirsek, tıpkı 3 ocak 2012 galatasaray ibb maçında olduğu gibi sahaya sarı forma-kırmızı şort kombinasyonu ile çıkan galatasaray, saha çizgileri kömürle belli edilmeye çalışılmış 4 eylül stadı'nın kötü zemininde, maçın henüz başında yediği ataklara fernando muslera'nın kaledeki üstün performansı ile cevap vermiş, çok geçmeden albert riera'nın ortasında necati ateş'in harika vuruşu ile ilk golü bulmuştu.

    ilk yarı bu golle bitmiş, ikinci yarı sivasspor yeniden atağa kalkmış, muslera kalesinde devleşmeye adeta and içmişti. selçuk inan'ın kullandığı bir kornerde top semih kaya ve kadir bekmezci'nin kafasından sekerek tomas ujfalusi'nin önünde kalmış, big chef sağ ayağının içiyle topa vurmuş ve sivasspor kalecisi stefan senecky'yi mağlup etmişti. bu aynı zamanda onun galatasaray kariyerindeki ilk ve son golüydü.

    sivasspor baskılarını yine arttırdı, muslera kalesinde yine dev bir adamdı... kendi ceza sahası içinden kullandığı vuruşta sol kanattaki riera'yı gördü. riera 45-50 metreden gelen topu kafayla necati'ye indirdi. necati çalımlar ata ata sivasspor ceza sahasına kadar geldi, sağdaki aydın yılmaz'ı gördü ve pası ona verdi. aydın'a da sadece kaleye vurmak kalmıştı ve üçüncü gol de böyle geldi.

    4 eylül'ün maraton tribünü sinirinden sahaya kartopu atıp bizimkileri falan vurmaya çalışıyor. ama buna da en iyi cevabı selçuk'un arapasında dördü bulan necati veriyor...

    öyle öyle farka giderek sivas gibi zor bir deplasmanda 3 puanı hanemize yazdırıyoruz. o sezonun en anlamlı deplasman galibiyetlerinden birisi oluyor. tabii ki bir 15 gün sonra türkiye kupası'nda* bunlara elenmek ne kadar saçma bir durum olsa da ''olur öyle'' diyerek yolumuza bakıyoruz...

    http://www.ligtv.com.tr/...alatasaray-mac-ozeti
App Store'dan indirin Google Play'den alın