resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7992
    ardında "sadece fatih terimin yönetebileceği" bir futbol takımı bırakmış.

    rakiplerin şikeyle vs uğraşırken iki senede geldiğimiz nokta belli bir sistemi oturtamamış, fatih terim gazıyla çalışan oyunculardan kurulmuş bir takıma sahip olmaksa ortada büyük bir sorun var demektir.

    muslera, eboué, ujfalusi, elmander, drogba, sneijder, felipe melo, bruma gibi oyuncuları bu takıma kazandırabilmiş bir yönetimin altında çalışıp da ardında sadece senin gazınla oynayabilen bir takım bırakmışsan net olarak hatalısındır. çok okuyorum orda burda "bu takımı sadece terim çalıştırabilirdi işte" lafını. bu lafı söyleyen adam, bunu söylerken terimin içine düştüğü gafleti kendi ağzıyla ifşa ettiğinin farkında değil sanırım?

    fatih terimin isteğiyle yapılan transferlerden sadece umut ve felipe melo katkı sağlamışsa orada oturup düşüneceksin biraz. ujfalusi, elmander, selçuk, muslera dörtlüsü yönetim transferleriydi. yönetimin hocadan bağımsız yaptığı transferlerde, hocanın yaptığı transferlerden daha büyük oranda başarı sağlanmışsa orada büyük bir saçmalık var demektir.

    yiğit, furkan, okan, engin, amrabat, dany, ceyhun gülselam... çöpe atılmış milyon dolarlar, yedekleri 3. ligde zor oynayabilecek bir futbol takımı. geçen sene ve bu sene alınan puanlar ortada, gelinen nokta ortada. iki senedir bu takım rezil durumda. bu sezon fenerbahçe biraz iyileşti, hemen açtı arayı. çünkü adamların yedekleriyle asları arasında uçurum yok.

    iki senede, şikeden dolayı bütün gücünü kaybetmiş iki takımla mücadele, buna rağmen ite kaka gelen şampiyonluklar, yapılan yığınla yanlış transfer ve geride kalan "sadece fatih terimin yönetebileceği" bir kadro. ben fatih terimden bağımsız olarak da başarılı olabilen bir galatasaray istiyorum. eğer galatasaray sırf fatih terim varken başarılı olacaksa öyle planlama olmaz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın