resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7988
    nereden nasıl vursak diye hakkında didik didik araştırmalar yapılan sinekten yağ çıkarırcasına aldığı rakamlarla oynanarak bunlar üzerinden eleştirilen adam. 35m € alıyormuş daha da çarpıcı hale getireyim eski para ile 97 trilyon lira alıyor (belki daha çarpıcı olur). milli takımda aldığı ücret ortada, yani 3-5 milyon daha fazla gösterince milleti daha fazla mı nefret ettireceksiniz veya kendi nefretinizi mi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuz.

    olayların detayına girmeyeceğim benim için bu süreçte hem başkan hem de fatih terim suçludur, iki tarafın da kendini haklı çıkaracak bahaneleri vardır. sözleşmeler iptal olur, yollar ayrılır hepsi kabulümdür ama fatih terim'i tek suçlu gösterme çabasını kabul edemem.

    bir de ilk geldiği sene yönetimin kendisine 7 kalburüstü yeni oyuncu aldığını şampiyonluğun bu sayede geldiği ima edilmiş. bir önceki sene bonservise 10m € daha fazla para verilmiş hadi yıllık ücretler falan kaba taslak aynı ücret diyelim. ee be kardeşim 2010/2011 sezonunda neden bu takım bütün deplasmanlarda kümede kal galatasaray diye dalga geçildi. neden ligi liderin 36 puan gerisinde 8. sırada tamamladı. madem 7 yeni oyuncu 20-30m €'luk transfer bütçeyle şampiyonluk garanti neden getirisi 50-60m € olan şampiyonluğu her sene garantileyemiyoruz.

    bırakın bu işleri deyin ki chedjou neden bir varlık gösteremiyor? sneijder ve drogba transferini yönetim mi fatih terim mi yaptı? amrabat'a bu kadar para vermek doğrumuydu? neden 6 yıldır sol beksiz oynuyor bu takım? o zaman herkes katılsın bu eleştirilere.
App Store'dan indirin Google Play'den alın