resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 799
    takımdaki gelişime en açık, avrupa'daki her takımda oynayabilecek potansiyele sahip tek oyuncumuz.* ve bu genç adam ilk maçlarında da bunu çok ciddi anlamda bize belli etmişti. tamam bu aralar kendini gösteremiyor olabilir, ama zaten hangi futbolcumuzun bu aralar iyi oynadığını söyleyebilirsiniz ki. kaos dolu garip bir dönemden geçiyoruz. bu tarz dönemlerde bence en son suçlu gösterilecek olanlar genç futbolculardır. bruma sınırsız potansiyele sahip, takım düzlüğe çıktıkça eminim o da yükselişe geçecek.

    burda önemli husus kendisine destek olmakta ve sahip çıkmakta kesinlikle. tamam belki kendisine büyük paralar ödendi ama misal kıyaslandığı amrabat gibi gelir gelmez takımı taşıyan unsurlardan birisi olmasını tam anlamıyla zaten beklemiyorduk.

    her şeyden öte bari kendisini izmir'in ve istanbul'un karı-kız dolu mekanları dışında hiç bir yerde kendisini kanıtlayamamış, yattığı yerden kulübümüzden 900 bin tl almakta olan yiğit gökoğlan'la kıyaslamayın. şu anki haliyle bile bruma yiğit gökoğlan'ı top diye oynar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın