resim
Armindo Tué Na Bangna
Takım:Braga
Mevki:Sol Kanat
Yaş:29
Boy:1.73
Uyruk:Portekiz
  • 792
    kendisi geçen sezon sporting lizbon'da portekiz 1. liginde 13 maçta oynamıştır. 6 maçta 90 dakika sahada kalmış, toplam 926 dakika oynamıştır.

    http://www.transfermarkt.de/...ler_139396_2012.html

    bu sezon ligin dördüncü haftası öncesi galatasaray'a gelmiş ve oynayabileceği 10 lig maçının 6'sında sahada yer almış, toplam 325 dakika oynamıştır. ayrıca 5 şampiyonlar ligi maçında da sahada yer almış ve toplam 362 dakika oynamıştır.

    http://www.transfermarkt.de/...ler_139396_2013.html

    bütün bunların dışında 2012 ve 2013 yıllarında u-19 avrupa ve u-20 dünya kupası şampiyonaları gibi ciddi organizasyonlarda toplam 7 maçta portekiz için sahada yer almıştır.

    bütün bu veriler üzerine kendisini daha doğru dürüst resmi maç oynamadı diye savunmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum. kendisinin potansiyelli bir oyuncu olduğunu düşünüyorsak, gelişimi konusunda gösterdiği aşamaları da göz önünde bulundurmalıyız. bu sene takımımız için şu ana kadar gösterdiği performans yetersiz olduğu gibi, daha iyisini yapma konusunda da bir çaba göstermiyor. artık bunun nedeni takımın genel kötü performansı mıdır, hocasıyla ilgili sorunlar mıdır yoksa kendi mental sorunları mıdır tam bilemeyiz ama hem galatasaray'ın hem kendi selameti için ligin ikinci yarısında düzenli oynayabileceği ve üzerinde büyük bir baskı hissetmeyeceği bir takıma kiralanmasının en uygun seçenek olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın