• 8772
    dibi görmüş olması gerekiyor artık. yoksa düşüşümüz hızlanacaktır.

    real madrid maçı için yazmıştım, gol zaten yiyeceğiz önemli olan verdiğimiz reaksiyon. kırmızı sonrası yediğimiz gole hemen cevap vermek çok iyiydi. işlerin lehimize döndüğünü hissettik. ta ki ikinci yarıya kadar..

    tamamen ruhsuzlar ordusu olmuş çıkmışlardı yine. şurda belirtmekte yarar var. mancini, aysal vs. geçiniz. o yenilen golleri açıp izleyin tekrardan. geri 5'liyi komple kovsan takımdan anca insanın hıncı geçer. defans olarak kötü durumdayız ve geriye gidiyoruz. bu durumun karşılığı olacak kalitesizlikte bir oyuncu kitlesi yok, ancak en önemli parametre rezil ötesi fizik durumumuz. 3-4 günde bir maç yapınca takım kaldıramıyor. 10 kişi madrid madara edip bırakıyor. işin bu yönü çok mühim. yoksa her arbeloa'nın gelip forvet misali şov yapmasının kalitesizlikle açıklanamayacak bir şey olduğu kanısındayım.

    devre arasında mini bir yapılanmaya gidecektir. bir stoper ve bir sol bek kesin alınması gerekenler arasında. ancak ona rağmen bu sene şampiyonluğun gelmeyeceğini düşünüyorum. mevcut durumda 2.lik için yerimizi garanti altına almalıyız. gerçekçi olmak lazım. ben de isterim 4. yıldız gelsin ama, mevcut şartlar ve ligde rakibimiz fenerbahçe'nin seviyesine bu sene içinde çekemeyeceğimiz fizik durumla imkansız gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın