• 8763
    mancini'yi eleştirenlerin eldeki kadrodan farklı bir 11 yaratmalarını beklediğim takım.

    sol bekte dany oynamaz o oynamaz bu oynamaz, yok burak sol açık olmaz. kim oynayacak o zaman? peki kardeşim bu 6-0-4 , 1 yıl oncesinden belli miydi? belliydi. şimdi bunun planlamasını yapan kimler? terim mi, ünal aysal mı kimse bu durumun sorumlusu onlar. fatih terim varken de bu takım top oynamıyordu 1 yıldır. çünkü ilk yıldaki kadro kimyası yakalanamadı.
    şu anda futbolcu çöplüğü halindeyiz. bunun sorumlusu da yönetim ve abuk subuk adamları takıma yine bir ton maliyetle kazandıran fatih terim'dir.
    yapılan transferlerin alayı yanlıştır. alayı hem de... bruma'ya verilen 10 milyon euro inanılmaz bir rakam. amrabat ve chedjou da öyle. ama bunların kalitesi ortada. resmen kazık üstüne kazık yedik. şimdi bir 2-3 sene daha bekleriz bu takımın toparlanması için.

    yineliyorum muslera, semih, melo, selçuk, sneijder , umut haricinde kaliteli topçumuz yok. drogba bitmiş, kalitesiyle gol atıyor attırıyor ama bizi de 10 kişi oynatıyor her maç. eğer onu oynatıyorsan burak ve sneijder'i oynatamazsın yok böyle bir olay. 3 tane koşmayan adamla maç kazanamazsın. selçuk'un ne günahı var adam her yere koşmaya çalışıyor? enayi mi selçuk? üstelik adam kaptan olmasına rağmen bir de bu drogba'nın altında eziliyor geldiğinden beri. frikik bile attırılmıyor. drogba lider karakterliymiş. kardeşim bu adam ilk sene böyle değildi. ikinci senesinde ne olduysa bir şımarıklık geldi. takım kendi babasının çiftliğiymiş gibi hareket etmeye başladı. sneijder desen, 3 maç oynar 5 maç sakat. öyle olmasa zaten bizde ne işi var diye düşünüyorum.
    kimse kapasitesinin üstünde birşeyler beklemiyor kimseden ama kardeşim, şu semih'in, selçuk'un , melo'nun, umut'un çabasını göstermek çok mu zor? bu adamlar haricinde koşan, mücadele eden, tekmeye kafa uzatan var mı? utanmadan bir de her duran topun başına geçiyor adam...

    eboue bıktırdı artık, yerlerde yatmasıyla, kademe hatalarıyla, yedirdiği gollerle. defans dingo'nun ahırına döndü. kimin nerde ne oynadığı belli değil. yeri geliyor sabri'leri hakan balta'ları izliyoruz yeri geliyor dany şov. tam bir komedi...
    orta sahada iki adam allahtan sakatlanmıyor. selçuk oynamadığında ne olduğunu gördük hep beraber. takım rakip ceza sahasına bile gidemedi. ve sol bek gibi 3 yıldır kanat adamımız yok. bruma daha genç, pişecek. hamit desen ağır mı ağır ki adam zaten bitti. amrabat denen adama yazıklar olsun. ya kendisi bu kadarmış , ya da buraya yatmaya gelmiş. inanılmaz beceriksiz bir adam. tam bir balta. aydın'ı 40 kere tercih ederim kendisine. forvete lafım yok, zaten sorunumuz hiçbir zaman gol atmak olmadı. koy burak'ı ileri her maç golü var koy umut'u aslanlar gibi her maç mücadele eder. drogba gol atar, attırır, her hareketi tehlikeli her ne kadar koşmasa da.
    ama bir yedek kalecin nasıl olmaz? tolga gibi onur gibi adamlar varken üstelik bunlardan birini bile neden almazsın? hadi yedek kaleci yatar diye düşünürsün tamam ama bu 6-0-4 kuralı varken en azından ligde bir 10 maç oynatabileceğiniz hiç mi aklınıza gelmedi ?
    şimdi bir juventus galibiyeti gelir herşey unutulur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın