resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7764
    simdi bazi yasi yetmeyenler ve terim'den öncesine akli ermeyenler icin ufak bir bilgi vereyim. madem konu transferlerden acilmis, terim'in bu konuda ne basarili ne de basarisiz oldugunu söyleyebiliriz.

    bana göre basarisizdir cunku uefa kupasini alan yerli kadronun cogunu feldkamp-hollmann-souness uclusu kurmustur. ayrica "terim hagi'yi aldi oooluummm.s" derken galatasaray tarihi hakkinda pek bilginizin olmadigi da asikar. hagi'nin transferi tam 40 gun surmus, terim hagi konusunda yine "hagi'yi kim istemez ama norman mapeza'yi da alirsaniz alin" diye beyanat vermisti. hagi'yi galatasaray'a getiren terim degil, o dönemin yöneticilerinden biri olan irfan kurtoglu'dur. yine popescu da aynen ujfa reis transferi gibi bonus olmustur. hagi sözlesmesindeki "romanya disinda bir takima giderse su kadar para öder" maddesinden kurtulmak icin popescu'yu bizzat kendi getirtmistir. hagi'nin bacanagi oldugu icin terim popescu transferine kardi cikip, yönetimle papaz olmustur. terim'in efsane kadroda pek parmagi oldugu söylenemez ama o kadroyu 4 yil sampiyon yapan ve uefa kupasini kaldiran da terim'dir. yigidi öldur hakkini ver demisler.

    tarihimizden ufak ayrintilar vererek, akli sadece terim'e yeten ama bunu bilmeden ona buna laf sokmaya kalkan ve komik duruma dusen taze cimbomlulari aydinlatmis olduk umarim.

    terim'in gitmesinden hem de demirören gibi galatasaray dusmani bir karakterle "kader arkadasligi" yapmasindan kaynaklanan tek korkum su; simdi terim tupcunun saflarinda olduguna göre tupcu "hocam ben senin intikamini alacam, sana yapilan bu saygisizligin hesabini galatasaray'dan soracam" derse ne olur?

    1. fener sampiyon olur.
    2. mancini kovulur.
    3. yerli yildizlar takim ararlar.
    4. aysal birakir.
    5. terim yönetimden intikamini alir.
    6. sözluk karisir.

    olur mu? olur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın