resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7764
    hakkında
    2008 yılında 53
    2009 yılında 236
    2010 yılında 429
    2011 yılında galatasarayla anlaşacağı haberleri çıkana kadar 279
    toplam 997 entry girilmiş
    şu anda başlığındaki 8447. entryyi yazıyorum bu entrylerin yaklaşık 1000 tanesi kovulma gününden sonra yazılmış. yani hocanın galatasarayla alakası olmayan 4 senesi için girdiğimiz kadar entryyi yine hocanın galatasarayla alakası olmayan son iki ayda girmişiz.

    fener maçı oluyor hocam ah sen olsan bugün söyle olurdu, bilmem ne oluyor ah hocam seni gönderenlerin de, takım maç kazanıyor, ah hocam sen olsan futbol şöyle olurdu, maç kaybediliyor ah hocam sen olsan skor böyle olurdu. sonra birileri çıkıyor (mesela ben) ligdeki kadıköy maçlarını koyuyorum, ortada 8 maçta bir galibiyet var bu neyin tribi diye, tartışmalar büyüyor da büyüyor. bir başkası durup dururken eleştri yazıyor, tartışma çıkıyor. başlığı hergün en az 25-30 entry doluyor.

    ya tamam hadi galatasaraya saygımız yok. efsanesine de mi saygımız yok? kovan son iki seneyi şampiyon yapan takımı kuran başkan, kovduğu son iki sene şampiyon olmuş teknik direktör + efsane, yerine gelen italyada ingilterede şampiyon olmuş bir başka büyük teknik direktör (evet kardeşim büyük, adını dünyada teriminkini bilenden kat be kat fazla insan biliyor saygı duyuyor), olaya aracı olan tüpçü. illa hergün dilenecekseniz terimin, aysalın, mancininin başlıklarını kirletip ah babam, vah hocam, şerefsiz başkan, tu kaka mancini diye saçmalayacağınıza, gidin tüpçü başlığında ağlayıp yalvarın, sen fatihi geri ver biz de sana verelim diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın