resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 7760
    'ondan önce başarı yoktu yeaa' diyen ergenleri ortaya çıkarmış milli takım teknik direktörü.

    fatih terim olmadan 13 şampiyonluk, 11 türkiye kupası, 9 süper kupa, artık oynanmayan 5 başbakanlık kupası ve daha gerilere gidersek tarihte birer kez oynanmış 50. yıl kupası ve gazi büstü kupalarını kazanan takım da galatasaray'dır. galatasaray, eski adı şampiyon kulüpler kupası yeni adı şampiyonlar ligi olan avrupa kupası'nda da yarı final oynamıştır.

    bazı yazarlar tarafından öyle bir hava yaratılıyor ki sanırsın fatih terim olmadan galatasaray orta sıralarda mücadele eden, arada bir yukarıları zorlayan sıradan bir anadolu takımından farksızdı. hayır efendim! fatih terim yokken de galatasaray vardı, başarılıydı ve yine ülkenin en büyük kulüplerinden biriydi.. fatih terim olmadan da böyle olmaya devam edecek. yine kupalar kazanacak, yine başarılı olacak yine ülkenin en büyük kulüplerinden biri olarak yoluna devam edecek. belki kulübede fatih hoca'dan başkasının olmasını yakıştıramıyor olabilirsin, belki fatih terim'le daha başarılı olabileceğimizi düşünüyor olabilirsin, belki de fatih terim'den başkasıyla başarısız olacağımızı da düşünüyor olabilirsin.

    olsun; değişmeyecek tek şey galatasaray'ın fatih terimsiz de var olduğu, başarılı olduğu, bir teknik direktör kaybıyla kendinden çok şey kaybetmeden yoluna devam edeceği gerçeğidir.

    hoca gitti. ben de istemezdim gitmesini. kimse istemezdi. gidiş şekli çok şık da olmadı, kulüp de hoca da karşılıklı hatalar yaptı ve bu noktaya gelindi. keşke olmasaydı ama oldu.

    zaman şu oldu bu oldu şöyleydi böyleydi deme zamanı değil. artık kulübede galatasaray'ın başarısı için ter döken başka bir hoca, sahada galatasaray için oynayan futbolcular var. yönetimde galatasaray için mesai harcayan bir yönetim var. sen tribünde, ben ekran başında galatasaray için varız. zaman galatasaraylı'nın teknik ekibine, yöneticisine, futbolcusuna tekrardan sarılma, destek olma zamanı.

    yazımı fatih terim'in sözleriyle bitireyim de her ne kadar gidişiyle, gittikten sonraki tavrıyla bizi üzmüş de olsa kalplerimizdeki yeri her zaman var olacak eski hocamıza da bir selam olsun; 'galatasaray yerde kalmaz'
App Store'dan indirin Google Play'den alın