resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7309
    eleştir ama terbiyesizlik yapma. aklınca eleştirdiğini sandığın insanın sana yaşattığı mutlulukları getir aklına ve hakaret etme.

    fatih terim, galatasaray'ıma teknik direktör olduğunda 16 yaşında ergen bir çocuktum ben. değil avrupa'da kupa almayı düşünmek, götü boklu sion'a deplasmanda 4 tane attık diye ertesi gün okulda, küçük dağları ben yarattım diye gezerdim. ve adım gibi biliyorum sadece ben değil hemen hemen tüm galatasaray'lılar o durumdaydık.

    dün akşam galibiyeti kaçırdık mı? belki evet. ama mağlup da olabilirdik. senin dün zafer sandığın sonucu, bok atmaya çalıştığın adam bundan 14-15 sene önce aldı. filipo inzaghi denen dallama voleyi attı da öyle kurtuldu juventus elimizden.

    fatih terim fanı falan da değilim. ve kabul etmeliyim ki teknik direktör olana kadar öyle bir futbolcumuz olduğundan dahi haberim yoktu. benim çocukluğumda, cüneyt, erhan, simoviç, tanju, uğur, metin, savaş gibi oyuncularımız vardı. tekrar ediyorum fatih terim fanı değilim, kızdığım, eleştirdiğim noktaları çok oldu. hiç bir zaman sevemedim külhanbeyi tavırlarını, bazen sadece doldur boşalt oynatmasına deli olduğum zamanlar da çok oldu. ama bunların hiçbir 6 şampiyonluk, 1 uefa kupası ve daha nice kupalar kazandırmış adama hakaret etmemi gerektirmez.

    beğenin ya da beğenmeyin, o her zaman galatasaray'ın en büyük değerlerinden biri olarak kalmaya devam edecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın