resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7200
    çok sevdiğim kadından uzak kaldığım zamandan beri bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi, sokaklarda bu kadar amaçsız gezmemiştim. kendime işkence edercesine ne kadar uzak tutmaya çalışsam da seninle ilgili haberlere okurken buldum kendimi. yutkunamıyorum 2 gündür, boğazımda bir düğüm var. arada gözlerim doluyor. daha önceki gidişlerinde gençtim, farkına varamamışım gidişinin. en kötü sezonda bütün maçlara inatla giderken 'ulan bizi bu durumdan kurtarsa kurtarsa o kurtarır.' derken hep senden bahsediyorduk. geldin, gördün, yendin. 2 senede her şeyi yeniden başlattın. ümitlerimizi, umutlarımızı.

    kibirliydin hocam, egoların vardı. hiç bir şeyi de alttan almayan bir yapın vardı. bu saydıklarım benim için çok da önemli değildi hocam.

    gel milli takımı çalıştır dediler, sen de gittin. 2008den beri milli takım maçlarını umursamayan ben, sen varsın diye oturdum romanya maçını izledim baştan sonra heyecanla. ulan dedim hoca yine yaptı yapacağını.

    haftasonu rize maçı var, haftaya juventus. takımın başında kimse yok. galatasaray illa ki bu durumdan da çıkacaktır her zaman yaptığı gibi ama yaralı ama zaferle.

    gidişinle ilgili benzetmeler yapılıyor. ben bu ayrılığı tarif edebilecek bir benzetme bulamadım hocam, kusuruma bakma.

    bizim için imkansızları başardın hocam, yolun açık olsun.

    'kendine iyi bak beni düşünme.'
App Store'dan indirin Google Play'den alın