resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 7189
    tanım: şampiyonluk, başarı, kupa.
    tanım2: imparator
    tanım3: galatasaray için dünyanın en iyi teknik direktörü.
    tanım4: tüm başkanlardan daha fazla nüfuzu olan adam.

    bir sürü tanım daha yapılabilir ama ne desek yetmez imparatora. neyse, asıl mesele sözlük içindeki burjuva özentisi, ünal başkan fanboyları, sözde "aslolan galatasaray"cılara. ulan nereden baksan elinizde kalıyor "aslolan galatasaray" demeniz. olm kendinize hiç mi sormuyorsunuz madem "aslolan galatasaray" da neden 2 senedir ligin ebesini sikmiş (istediği transferler yapılmadığı ya da yapılanların da çok zaman aldığı halde) adamı kovuyorsunuz diye? çomak sokmak değil de nedir?

    hele bir otur dinle yeğenim, aç gözlerini, kulakların yetmiyor belli. fatih terim o rezalet geçen sezondan sonra ilk kez başımıza geçtiğinde medya yine neyi konuşuyordu?? "hoca neden imza atmadı?" sürekli bunu sordu ve belli ki daha ilk sezonda bu problem baş gösterdi, yönetim baktı kaçamayacak 19.05.2011 tarihinde 19:05'te imza attıracağız ayağına yattı. sonra transferler, hep bir uzadı, sona atıldı. ali dürüst dilimize yapıştırdı "ince eleyip sık dokuyoruz" futboldan anlamayan aysal enterasan türkçesiyle demedi mi "mevsim sonuna kalmadan transferleri bitireceğiz, müspet gelişmeler var" diye?

    almadılar arkadaş, adamın listesini dikkate almadılar. sneijder - drogba olayına girmiyorum, herkes biliyor, bunlar hoca'yı taraftarın önüne atmak içindi. adam imparator ama yine şampiyon yaptı. yönetim dayanamadı, eleman dedi. hay amk, bıraksan fatih terim ben galatasaray'ın hizmetçisiyim diyecek kadar samimi, alçak gönüllü.

    ama neymiş duygusalmış, egosu varmış, gazla oynatıyormuş. amk sen önce bir galatasaray'ın başına geç de sıradan bir maça çık önce kazan, ondan sonra dil uzat, edepsiz çapsız. imparator'un başardıklarının yarısını yapabilecek başka biri takımın tapusunu almaya kalkar. lan ben başarsam, başkana posta koyarım amk. adam ne yapmış da ego diyorsun?

    o adamın kişiliği öyle, o yüzden fatih terim, o yüzden imparator. bu adamla çalışmak istiyorsan bunu bilip kabul edeceksin, burjuvazi sökmez adanalı'ya.. o bizden amk, halk o.. o da liseli ama adana lisesi, antalya lisesi, atatürk ya da cumhuriyet lisesi, gazi lisesi belki de, ne bileyim amk..

    öyle bir adam ki gelmiş geçmiş ve gelecek başkanların da üstünde... işte burjuvalar bundan dolayı çekemiyorlar adamı, entrikada sınır tanımadılar göndermek için, emireri tulun, neler yaptı malumunuz...sökmedi ama burjuvazi de pes etmedi amk... şeytanı utandırdılar, amına koyim resmen mobbing yaptılar... önce kendilerine muhalefet kim varsa uzaklaştırdılar... yeni dönem ayağında fatih terim'in iki yoldaşını "ocak dışı" edip "bizımla diılsın" dediler resmen. işte bunlar hep mobbing.

    hoca ne yaptı siz burjuvaziyseniiz ben de adanalıyım dedi, maşa tff başkanı tüpçüyü kullandı. ebesini sikti yönetimin..planları bok etti... bizim burjuvalar ne yaptı..adam idmandeyken, göt korkusuna adamın yüzüne karşı bile söyleyemediler... kalleşçe fesh ettiler...

    yoruldum amına koyim yazmaktan..hayır anlasanız bari, üzülmeyecem ama ne fayda... size göre "aslolan galatasaray"
App Store'dan indirin Google Play'den alın