aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 2751
    vakt-i zamanında chp kurultayı öncesinde "ultraslan ve çarşı kılıçdaroğlu'na destek için kurultaya gelerek çeşitli şovlar yapacak." minvalindeki asparagas haberi davulla zurnayla duyuran odatv zımbırtısı tarafından şimdilerde "neden bir çarşı olamaz?" başlığı altında eleştirilmesi çok değerli sözlük yazarları tarafından önemli ve mühim bir kaynakmışçasına bu platforma taşınabiliyor.

    şimdi, sevgili kardeşim, odatvci beyzadeler zamanında kitleleri etkilemek ve siyasi bir parti liderinin arkasında etkili bir güç olduğunu gösterebilmek adına yalan bir haber ve boyalı bir güzelleme ile grubu reklam ederken nasıl bir anda tü-kaka durumuna düşürdüler hiç düşündün mü? benimsenen ideoloji ve olaylara karşı gösterilen reaksiyonlara benzer bir davranış içinde bulunulmazsa güzellemelerin yerini taşlamalar alabiliyor.

    ikincisi ortada çarşı olunmak istenmesi gibi bir durum yok. kimse kimsenin üzerine elbise biçmeye kalkmasın. o elbise, biçilenin üstüne dar gelir. her kurum, her kuruluş, her topluluk eleştirilebilir; eleştirilmelidir de fakat eleştirinin ve kıyaslamanın temel noktası popülizm kaymağını ekmeğine en iyi şekilde sürmeyi beceren ve bunu da insanlara afiyetle yediren bir grup olursa o yazının okunacak yahut ciddiye alınacak bir nedeni kalmaz.

    mevzubahis haberle ilgili link:

    http://www.odatv.com/...rlaniyor--1512101200
App Store'dan indirin Google Play'den alın